• Tuotehaku
  • Reseptihaku
  • Inspiraatio
  • Ratkaisut
  • Vastuullisuus
  • Yhteystiedot
  • Tuotteet
    • Tuotehaku
    • Uutuudet
    • Naudanliha
      • Paistit, kinkut ja muu palaliha
      • Pyörykät, pihvit ja nugetit
      • Suikaleet ja kuutiot
      • Pihvit, fileet ja leikkeet
      • Leikkeleet
      • Elimet
    • Porsaanliha
      • Elimet
      • Paistit, kinkut ja muu palaliha
      • Paneroidut
      • Pihvit, pyörykät ja murekkeet
      • Jauheliha
      • Suikaleet ja kuutiot
      • Fileet, pihvit ja leikkeet
      • Leikkeleet
      • Pekonit
    • Kananpoika
      • Paneroidut
      • Siivet
      • Pihvit, pyörykät ja murekkeet
      • Jauheliha
      • Kokonainen kananpoika
      • Koipireidet
      • Suikaleet ja kuutiot
      • Fileet, pihvit ja leikkeet
      • Pekonit
      • Leikkeleet
    • Lihavalmisteet
      • Maksatuotteet ja erikoislihavalmisteet
      • Paneroidut
      • Pekonit
      • Lihavalmistesuikaleet, kuutiot ja lastut
      • Leikkeleet
      • Makkarat ja nakit
    • Valmisruoka
      • Leivät ja pizzat
      • Ohukaiset
      • Salaatit ja kasvikset
      • Kastikkeet ja maustetahnat
      • Keitot
      • Laatikkoruoat
      • Pihvit, pyörykät ja murekkeet
    • Kalkkuna
    • Karitsa
    • Riista
    • Kala
    • Kasvis
    • Tarvikkeet
  • Reseptit
    • Reseptihaku
    • Viikon ruokalista 2025
    • Kastikkeet ja pataruoat
    • Keitot
    • Laatikot ja uuniruoat
    • Leikkeet
    • Paistit
    • Pihvit
    • Pikaruoka
    • Pyörykät, jauhelihapihvit ja murekkeet
    • Salaatit
    • Välipalat ja vitriinituotteet
  • Sesongit
    • Joulu
    • Kesä
    • Kevät
    • Oktoberfest
    • Syksy
    • Talvi
  • Inspiraatio
    • Kumppanuus
    • Ruokapuhetta
    • Ruokaratkaisut
    • Pontta porsaanlihalle
  • Ratkaisut
    • Fast Good -ratkaisut
    • Ratkaisut ravintolakeittiöille
    • Ratkaisut suurkeittiöille
    • Sesonkiruokalista
    • Suomen Ruokalista
  • Vastuullisuus
    • Eläinten hyvinvointi
    • Laatuvastuu
    • Pakkausten kierrätettävyys
    • Ruokahävikki
    • Suomessa tehtyä ruokaa
  • Yhteystiedot
    • Anna palautetta
    • VALO-tilauspalvelu
    • Tule asiakkaaksemme
    • Tilaa uutiskirje
  • HK Food service
  • Inspiraatio
  • Ruokapuhetta
  • We <3 BRGR

Burgereissa piilee kannattava bisnes

22.4.2024
  • Ruokapuhetta

Hampurilainen tarjoaa ammattikeittiöille lukemattomia mahdollisuuksia tuotekehitykseen, menuvaihtoehtoihin ja asiakaskokemusten parantamiseen. Innovatiivisten reseptien ja laadukkaiden raaka-aineiden avulla voidaan luoda ainutlaatuisia makuelämyksiä, jotka houkuttelevat asiakkaita palaamaan yhä uudelleen. Paikallisia makuja korostavat annokset voivat jalostua ruokapaikan vetonauloiksi.

Käyttövalmis hampurilaispihvi

Ammattilaiselle burgeri on helppo tehdä, mutta yksinkertaisissa elementeissä korostuu laadukkuus ja huolellinen valmistus. Lisäksi raaka-aineiden tasalaatuisuus, käytännöllisyys ja saatavuus ovat asioita, jotka helpottavat ammattikeittiön tekemistä. 

Pikaruoan lupaus on nopeus, joten käyttövalmiit hampurilaispihvit sujuvoittavat keittiön työtä. Irtopakasteina niitä on helppo ottaa käyttöön tarpeen mukaan, jolloin myös ruokahävikin vähentäminen onnistuu paremmin.

3 kuvan kollaasi. Vasemmalla nuori nainen syö halmpurilaista. Oikealla ylhäällä on kuva lautasella olevasta hampurilaisesta, jossa täytteenä on paneroitua kanaa, tomaattia ja salaattia. Oikeassa alakulmassa kun marmoripöydällä puinen leikkuulauta, jonka päällä on avoin hampurilainen, jonka päälle käsi on asettamassa kansipalaa.

Burgereissa on monia mahdollisuuksia

Hampurilaisia voi myydä aamiaiseksi, lounaaksi, päivälliseksi ja yöpalaksi. Tästä ikonisesta pikaruoasta voi toteuttaa myös versioita, jotka ilmentävät keittiön omia piirteitä. Tällaisia voivat olla vaikkapa tulisuus tai kasvispainotteisuus. Lisäksi burgereiden kylkeen voi rakentaa houkuttelevat lisämyyntituotteet, kuten pirteät pikkelssit, rapeat lisäkesalaatit, tuunatut ranskalaiset tai herkulliset kastikkeet.

HK-maustetahnat on kehitetty ruoan ammattilaisille kiireen helpottamiseen: niillä saa helposti maukkaan vivahteen niin hampurilaiskastikkeisiin kuin lisukkeena tarjottaviin kastikkeisiin.

Ajan ilmiöt näkyvät hamppareissa

Ruoka-alan ilmiöt näyttäytyvät täytteissä, kuten kanahampparin suosiossa tai kasvis- ja vegevaihtoehdoissa. Esimerkiksi kasvisburgeri valmistuu vaivatta HK Vihreät -pihvistä. Erilaiset sämpylävaihtoehdot, kuten perunasämpylät, tarjoavat myös uusia tapoja ilahduttaa asiakkaita.

Burgerista ruokapaikan vetonaula

Ensiluokkaisen burgerin valmistaminen alkaa sämpylästä ja päättyy huolella valikoituihin täytteisiin. Jokainen osa-alue on tärkeä: sämpylän tulee olla pehmeä mutta kestävä, pihvin mehevä ja mausteinen, täytteiden rapeita ja kastikkeen suussa sulavaa. Kun kaikki palaset loksahtavat kohdalleen, syntyy burgeri, jolla hurmataan nykyiset asiakkaat ja houkutellaan uusia.

Jaa
Tulosta

Tutustu tuotteisiin

HK Naudan burgerijauheliha (6601)

HK Naudan burgerijauheliha (6601)

HK Rotukarja burgeripihvi 188 g, raakapakaste (6154)

HK Rotukarja burgeripihvi 188 g, raakapakaste (6154)

Tamminen Rotukarja Naudan burgeripihvi, pakaste (3945)

Tamminen Rotukarja Naudan burgeripihvi, pakaste (3945)

Tamminen Rotukarja Naudan tuore burgeripihvi (3919)

Tamminen Rotukarja Naudan tuore burgeripihvi (3919)

Kokeile reseptejä

Lue uusimipia artikkeleita

Vuoden Kokki -kilpailu 30 vuotta

Vuoden Kokki -kilpailu 30 vuotta

HKFoods jatkaa ylpeänä yhteistyökumppanina jo kolmen vuosikymmenen ikään ehtineessä Vuoden Kokki -kilpailussa, joka on Suomen arvostetuin ravintola-alan kilpailu. Kisan juhlavuosi huipentuu 23.–26. lokakuuta Helsingin Messukeskuksessa Ruoka- ja viinimessuilla järjestettävään finaaliin...

Factory-ravintolat: ravintoloiden helppo arki luottokumppanin kanssa

Factory-ravintolat: ravintoloiden helppo arki luottokumppanin kanssa

Factory-ravintolat on yli 20 ravintolan ketju, jonka menestys nojaa laadukkaaseen valikoimaan, hyvään palveluun sekä henkilöstön kehittämiseen. Toimitusjohtaja Matti Karvonen korostaa myös luotettavan yhteistyökumppanin merkitystä ammattikeittiöiden arjessa ja kannattavan ravintolabisneksen taustalla.

BBQ

BBQ

BBQ-kulttuurista on tullut osa suomalaista ravintolatarjontaa. Se mahdollistaa monipuolisen tarjonnan raaka-aineiden ja valmistustapojen osalta.

Tule asiakkaaksi
  • Tule asiakkaaksemme
  • Valo-tilauspalvelu
  • Anna palautetta
  • Suomen ruokalista
  • HK
  • Kariniemen
  • HK Foods
  • Aineistopankki
  • Oiva-raportit
Ota yhteyttä
  • Käyttöehdot
  • Tietosuoja
  • Evästeet