Rectangle 16 (1)

KAUDEN HERKUT JUURI OIKEAAN AIKAAN

Sesongit - suomalainen ruokavuosi

Vuodenaikojen mukaan vaihtuvat raaka-aineet muodostavat kivijalan ammattikeittiöiden ruokalistasuunnittelulle. Tutustu, miten sesonkien teemapäivät ja raaka-aineet voivat rikastuttaa ruokalistasi tarjontaa ja näin tehostaa myyntiäsi.

Kesäiset vinkit ja ideat ammattikeittiöön

Paketoimme kesäsesonkiin parhaat reseptit ja mehevimmät tuotteet maistuvimpiin annoksiin.

Lue lisää

Syksy on monien mahdollisuuksien aikaa

Syksyn sesonki on runsas niin raaka-aineiltaan kuin teemoiltaan. Löydä tarjonnastamme vipuvoimaa jokaiseen ruokajuhlaan ja -tarpeeseen.

Lue lisää

KOKEILE KAUDEN PARHAITA RESEPTEJÄ

Tule asiakkaaksi