• Tuotehaku
  • Reseptihaku
  • Inspiraatio
  • Ratkaisut
  • Vastuullisuus
  • Yhteystiedot
  • Tuotteet
    • Tuotehaku
    • Uutuudet
    • Naudanliha
      • Paistit, kinkut ja muu palaliha
      • Pyörykät, pihvit ja nugetit
      • Suikaleet ja kuutiot
      • Pihvit, fileet ja leikkeet
      • Leikkeleet
      • Elimet
    • Porsaanliha
      • Elimet
      • Paistit, kinkut ja muu palaliha
      • Paneroidut
      • Pihvit, pyörykät ja murekkeet
      • Jauheliha
      • Suikaleet ja kuutiot
      • Fileet, pihvit ja leikkeet
      • Leikkeleet
      • Pekonit
    • Kananpoika
      • Paneroidut
      • Siivet
      • Pihvit, pyörykät ja murekkeet
      • Jauheliha
      • Kokonainen kananpoika
      • Koipireidet
      • Suikaleet ja kuutiot
      • Fileet, pihvit ja leikkeet
      • Pekonit
      • Leikkeleet
    • Lihavalmisteet
      • Maksatuotteet ja erikoislihavalmisteet
      • Paneroidut
      • Pekonit
      • Lihavalmistesuikaleet, kuutiot ja lastut
      • Leikkeleet
      • Makkarat ja nakit
    • Valmisruoka
      • Leivät ja pizzat
      • Ohukaiset
      • Salaatit ja kasvikset
      • Kastikkeet ja maustetahnat
      • Keitot
      • Laatikkoruoat
      • Pihvit, pyörykät ja murekkeet
    • Kalkkuna
    • Karitsa
    • Riista
    • Kala
    • Kasvis
    • Tarvikkeet
  • Reseptit
    • Reseptihaku
    • Viikon ruokalista 2025
    • Kastikkeet ja pataruoat
    • Keitot
    • Laatikot ja uuniruoat
    • Leikkeet
    • Paistit
    • Pihvit
    • Pikaruoka
    • Pyörykät, jauhelihapihvit ja murekkeet
    • Salaatit
    • Välipalat ja vitriinituotteet
  • Sesongit
    • Joulu
    • Kesä
    • Kevät
    • Oktoberfest
    • Syksy
    • Talvi
  • Inspiraatio
    • Kumppanuus
    • Ruokapuhetta
    • Ruokaratkaisut
    • Pontta porsaanlihalle
  • Ratkaisut
    • Fast Good -ratkaisut
    • Ratkaisut ravintolakeittiöille
    • Ratkaisut suurkeittiöille
    • Sesonkiruokalista
    • Suomen Ruokalista
  • Vastuullisuus
    • Eläinten hyvinvointi
    • Laatuvastuu
    • Pakkausten kierrätettävyys
    • Ruokahävikki
    • Suomessa tehtyä ruokaa
  • Yhteystiedot
    • Anna palautetta
    • VALO-tilauspalvelu
    • Tule asiakkaaksemme
    • Tilaa uutiskirje
  • HK Food service
  • Inspiraatio
  • Ruokapuhetta
  • Päivittäisiä ihmeitä minibudjetilla

Maistuvia, monipuolisia annoksia minimibudjetilla

22.4.2024
  • Ruokapuhetta

Hyvästä kouluruoasta on saatu nauttia jo vuodesta 1948 alkaen - siitä iso kiitos kaikille alan ammattilaisille! Haluamme osaltamme olla mukana sekä laadukkaiden, kotimaisten raaka-aineiden toimittajana että maistuvien ruokalistojen innoittajana. Kilpailukykyinen hinnoittelu on hyvä pohja päivittäisten ihmeiden valmistamiselle.

Koululounas on tärkeä oppitunti

Kouluruokailu ei ole pelkkää vatsantäytettä. Lounashetken yhteydessä opetellaan terveellisiä elämäntapoja, suomalaista ruokakulttuuria ja hyviä käytöstapoja. Kestävää kehitystä tukevat valinnat ovat myös tärkeitä arvoja aterioiden raaka-aineita hankittaessa. Valikoimissamme olevat HK- ja Kariniemen-tuotteet ovat vastuullisesti tuotettuja ja tilalta asti jäljitettäviä. Kun asiat ovat kunnossa tiloilla ja tuotannossa, voidaan keskittyä nauttimaan ruoan herkullisesta mausta hyvillä mielin.

Tutustu maistuviin resepteihin. Tulossa on myös uusia reseptejä päivittäisten ihmeiden loihtimiseen! 

Jaa
Tulosta

Tutustu tuotteisiin

HK Broilerinakki kuoreton (5255)

HK Broilerinakki kuoreton (5255)

HK Kypsä jauheliha broileri-nauta (8472)

HK Kypsä jauheliha broileri-nauta (8472)

Lue uusimipia artikkeleita

Suomalaista kotiruokaa lounaslistoille

Suomalaista kotiruokaa lounaslistoille

Turvallisia makuja ja lämpimiä makumuistoja – niille on tässä ajassa tilausta. Vastaus löytyy rehdistä suomalaisesta arkiruoasta.

Lihalähettiläät tuovat inspiraatioita ravintola-ammattilaisille ja kotikeittiöihin

Lihalähettiläät tuovat inspiraatioita ravintola-ammattilaisille ja kotikeittiöihin

Veljekset Ponteva ja HKFoods ovat tehneet tiivistä yhteistyötä jo liki kymmenen vuoden ajan. Lihalähettiläät-yhteistyön ytimessä on inspiraation tarjoaminen niin ravintola-ammattilaisille kuin kotikeittiöihin.

Vertailussa raa’an ja kypsän lihatuotteen edut ammattikeittiössä

Vertailussa raa’an ja kypsän lihatuotteen edut ammattikeittiössä

Ammattikeittiöiden toiminnassa raaka-aineiden jalostusasteella on merkittävä rooli, sillä se vaikuttaa suoraan työn sujuvuuteen, tuoteturvallisuuteen ja onnistuneeseen lopputuloksen.

Tule asiakkaaksi
  • Tule asiakkaaksemme
  • Valo-tilauspalvelu
  • Anna palautetta
  • Suomen ruokalista
  • HK
  • Kariniemen
  • HK Foods
  • Aineistopankki
  • Oiva-raportit
Ota yhteyttä
  • Käyttöehdot
  • Tietosuoja
  • Evästeet