• Tuotehaku
  • Reseptihaku
  • Inspiraatio
  • Ratkaisut
  • Vastuullisuus
  • Yhteystiedot
  • Tuotteet
    • Tuotehaku
    • Uutuudet
    • Naudanliha
      • Paistit, kinkut ja muu palaliha
      • Pyörykät, pihvit ja nugetit
      • Suikaleet ja kuutiot
      • Pihvit, fileet ja leikkeet
      • Leikkeleet
      • Elimet
    • Porsaanliha
      • Elimet
      • Paistit, kinkut ja muu palaliha
      • Paneroidut
      • Pihvit, pyörykät ja murekkeet
      • Jauheliha
      • Suikaleet ja kuutiot
      • Fileet, pihvit ja leikkeet
      • Leikkeleet
      • Pekonit
    • Kananpoika
      • Paneroidut
      • Siivet
      • Pihvit, pyörykät ja murekkeet
      • Jauheliha
      • Kokonainen kananpoika
      • Koipireidet
      • Suikaleet ja kuutiot
      • Fileet, pihvit ja leikkeet
      • Pekonit
      • Leikkeleet
    • Lihavalmisteet
      • Maksatuotteet ja erikoislihavalmisteet
      • Paneroidut
      • Pekonit
      • Lihavalmistesuikaleet, kuutiot ja lastut
      • Leikkeleet
      • Makkarat ja nakit
    • Valmisruoka
      • Leivät ja pizzat
      • Ohukaiset
      • Salaatit ja kasvikset
      • Kastikkeet ja maustetahnat
      • Keitot
      • Laatikkoruoat
      • Pihvit, pyörykät ja murekkeet
    • Kalkkuna
    • Karitsa
    • Riista
    • Kala
    • Kasvis
    • Tarvikkeet
  • Reseptit
    • Reseptihaku
    • Viikon ruokalista 2025
    • Kastikkeet ja pataruoat
    • Keitot
    • Laatikot ja uuniruoat
    • Leikkeet
    • Paistit
    • Pihvit
    • Pikaruoka
    • Pyörykät, jauhelihapihvit ja murekkeet
    • Salaatit
    • Välipalat ja vitriinituotteet
  • Sesongit
    • Joulu
    • Kesä
    • Kevät
    • Oktoberfest
    • Syksy
    • Talvi
  • Inspiraatio
    • Kumppanuus
    • Ruokapuhetta
    • Ruokaratkaisut
    • Pontta porsaanlihalle
  • Ratkaisut
    • Fast Good -ratkaisut
    • Ratkaisut ravintolakeittiöille
    • Ratkaisut suurkeittiöille
    • Sesonkiruokalista
    • Suomen Ruokalista
  • Vastuullisuus
    • Eläinten hyvinvointi
    • Laatuvastuu
    • Pakkausten kierrätettävyys
    • Ruokahävikki
    • Suomessa tehtyä ruokaa
  • Yhteystiedot
    • Anna palautetta
    • VALO-tilauspalvelu
    • Tule asiakkaaksemme
    • Tilaa uutiskirje
  • HK Food service
  • Inspiraatio
  • Ruokapuhetta
  • KalPa Hockey Oy hyödyntää Fast Good -ratkaisuja

KalPa Hockey Oy hyödyntää Fast Good -ratkaisuja

5.6.2024
  • Ruokapuhetta

Fast Good -ratkaisut HK Makkarabaari ja Kot Spot ovat monipuolistaneet ruokatarjontaa KalPan jäähallissa. Yhteistyö Food service -tiimin kanssa tuo keittiömestarille uusia näkökulmia listasuunnitteluun ja täten maistuvia vaihtoehtoja faneille.

Tehoa myyntiin

Fast Good -ratkaisut ovat osoittautuneet erinomaisiksi keinoiksi tehostaa jäähallin ruokamyyntiä. KalPa Hockey Oy:n jäähalliravintolaa sekä Kallanranta Pelimies -ravintolaa pyörittävä keittiömestari Marko Voutilainen kiittelee ratkaisujen toimivuutta, sillä ne on suunniteltu helpottamaan niin keittiön kuin myyjän työtä. Myyntipisteiden tyylikkäät ilmeet houkuttelevat asiakkaita ja luovat tiloihin tunnelmaa. ”Erityisesti erätaukojen aikana, jolloin myyntiaikaa on vain 18–20 minuuttia, HK:n tarjoamat Fast Good -materiaalit ja -palvelut ovat mahdollistaneet nopean ja tehokkaan ulosmyynnin”, Voutilainen sanoo.

HK Makkarabaari julisteita, hinnastoja, lippis, t-paita, essu ja rasia.

Maistuvaa yhteistyötä

HK on yksi KalPan pääyhteistyökumppaneista. ”Kaikki jäähallissa myytävä liha tulee HK:lta. Tuotteiden lisäksi meillä on käytössämme nostalginen HK Makkarabaari, jonka aiemmissa valikoimissa on grillimakkaran lisäksi ollut myös nakkimuki. Tällä hetkellä mennään makkaralla, sillä se maistuu kaikille. Välillä lisätään muitakin tuotteita listalle”, Voutilainen kertoo.

Kot Spot julisteita ja diginäyttöjä, lippis, t-paita, essu ja rasia.

Uudistuksia kulinaariselle kartalle

Myös uusille ideoille on aina tilausta, joten asiakaspäällikkö Kimmo Nyrönen tarjoili ajatuksen Kot Spot -ratkaisusta. Tuotteisiin puolestaan innosti kehityspäällikkö Tom Tapper. Tällä hetkellä konseptin sopivan pelkistetty yleisilme ja raikas värimaailma elävöittävät jäähallin parasta myyntipaikkaa. Kot Spot -tuotteisto taipuu käytettävissä olevien keittiöresurssien mukaan. ”Ensimmäinen kausi on menty omalla tuotteella eli uuniburgerilla, sillä myyntipisteessä ei ole rasvakeitintä. Lisäksi myymme wingsejä sekä kana-caesarsalaattia, jossa käytämme fileebites-tuotetta. Se on laktoositon, mukavan makuinen ja rapsakka”, Voutilainen vinkkaa.

Punertavalla taustalla lautanen, jossa on Kot Spot Caesar-annos.

Innostavaa ruokalistasuunnittelua

Innostus Kot Spot -ajatusmaailmaan näkyy myös Ravintola Pelimiehessä, jonka keittiö mahdollistaa muun muassa fritatut kana-annokset. Samoin Kot Spot -yhteistyö on toiminut inspiraationa suositun Pre-Game-Buffetin ruokalistasuunnittelussa, jossa on huomioitava keskimäärin 120 ruokailijaa. ”Asiakastyytyväisyys Fast Good -annoksiin on ollut hyvä. Loppujen lopuksi asiakaskokemus muodostuu pitkälti siitä, onko jonoja tai miten oma joukkue pärjää”, Voutilainen summaa.

Vihreällä taustalla lautanen, jossa on Kot Spot -kanakoriannos.

Uutta ja erilaista

Kesäkuussa on tarkoitus ideoida ja testata uusia annoksia yhdessä Food service -tiimin kanssa. Ajatuksena on kehittää jotain erilaista. ”HK:n uutuuksista esimerkiksi Mac and cheese antaa uudenlaisia mahdollisuuksia vaikkapa 200 ruokailijan nopeaan annokseen. Välillä pitää onnistua ruokkimaan jopa 600 asiakasta kerralla”.

Ilahduttavaa palautetta

Yhteistyö on asioiden suunnittelua ja kehittämistä entistä toimivimmiksi. ”Nyrönen on hieno ihminen, jonka kanssa puhumme paljon ruoasta, mutta myös muusta. Hän on jeesannut meitä tosi paljon kaikissa asioissa. Nyrösen palvelu on ihan huikeeta”, Voutilainen kehuu. ”Myös Sami Rekolan ja Tom Tapperin kanssa on erittäin helppo työskennellä. Miehet tekevät hyviä ehdotuksia ja hienoja juttuja meille asiakkaille”, hän haluaa antaa kiitosta koko Food service -tiimille.

 

Jaa
Tulosta

Tutustu tuotteisiin

Kariniemen Kananpojan paneroitu paistileike kypsä, pakaste (7733)

Kariniemen Kananpojan paneroitu paistileike kypsä, pakaste (7733)

Kariniemen Kananpojan Paneroitu Fileebites, pakaste (7241)

Kariniemen Kananpojan Paneroitu Fileebites, pakaste (7241)

Kariniemen Kananpojan Paneroitu fileepihvi, kypsä pakaste (7711)

Kariniemen Kananpojan Paneroitu fileepihvi, kypsä pakaste (7711)

Kariniemen Kananpojan Tuplapaneroitu rapea siipi, pakaste (7737)

Kariniemen Kananpojan Tuplapaneroitu rapea siipi, pakaste (7737)

Kariniemen Kananpojan Paahdetut siivet, kypsä, pakaste (7752)

Kariniemen Kananpojan Paahdetut siivet, kypsä, pakaste (7752)

Lue uusimipia artikkeleita

Vuoden Kokki -kilpailu 30 vuotta

Vuoden Kokki -kilpailu 30 vuotta

HKFoods jatkaa ylpeänä yhteistyökumppanina jo kolmen vuosikymmenen ikään ehtineessä Vuoden Kokki -kilpailussa, joka on Suomen arvostetuin ravintola-alan kilpailu. Kisan juhlavuosi huipentuu 23.–26. lokakuuta Helsingin Messukeskuksessa Ruoka- ja viinimessuilla järjestettävään finaaliin...

Factory-ravintolat: ravintoloiden helppo arki luottokumppanin kanssa

Factory-ravintolat: ravintoloiden helppo arki luottokumppanin kanssa

Factory-ravintolat on yli 20 ravintolan ketju, jonka menestys nojaa laadukkaaseen valikoimaan, hyvään palveluun sekä henkilöstön kehittämiseen. Toimitusjohtaja Matti Karvonen korostaa myös luotettavan yhteistyökumppanin merkitystä ammattikeittiöiden arjessa ja kannattavan ravintolabisneksen taustalla.

BBQ

BBQ

BBQ-kulttuurista on tullut osa suomalaista ravintolatarjontaa. Se mahdollistaa monipuolisen tarjonnan raaka-aineiden ja valmistustapojen osalta.

Tule asiakkaaksi
  • Tule asiakkaaksemme
  • Valo-tilauspalvelu
  • Anna palautetta
  • Suomen ruokalista
  • HK
  • Kariniemen
  • HK Foods
  • Aineistopankki
  • Oiva-raportit
Ota yhteyttä
  • Käyttöehdot
  • Tietosuoja
  • Evästeet