• Tuotehaku
  • Reseptihaku
  • Inspiraatio
  • Ratkaisut
  • Vastuullisuus
  • Yhteystiedot
  • Tuotteet
    • Tuotehaku
    • Uutuudet
    • Naudanliha
      • Paistit, kinkut ja muu palaliha
      • Pyörykät, pihvit ja nugetit
      • Suikaleet ja kuutiot
      • Pihvit, fileet ja leikkeet
      • Leikkeleet
      • Elimet
    • Porsaanliha
      • Elimet
      • Paistit, kinkut ja muu palaliha
      • Paneroidut
      • Pihvit, pyörykät ja murekkeet
      • Jauheliha
      • Suikaleet ja kuutiot
      • Fileet, pihvit ja leikkeet
      • Leikkeleet
      • Pekonit
    • Kananpoika
      • Paneroidut
      • Siivet
      • Pihvit, pyörykät ja murekkeet
      • Jauheliha
      • Kokonainen kananpoika
      • Koipireidet
      • Suikaleet ja kuutiot
      • Fileet, pihvit ja leikkeet
      • Pekonit
      • Leikkeleet
    • Lihavalmisteet
      • Maksatuotteet ja erikoislihavalmisteet
      • Paneroidut
      • Pekonit
      • Lihavalmistesuikaleet, kuutiot ja lastut
      • Leikkeleet
      • Makkarat ja nakit
    • Valmisruoka
      • Leivät ja pizzat
      • Ohukaiset
      • Salaatit ja kasvikset
      • Kastikkeet ja maustetahnat
      • Keitot
      • Laatikkoruoat
      • Pihvit, pyörykät ja murekkeet
    • Kalkkuna
    • Karitsa
    • Riista
    • Kala
    • Kasvis
    • Tarvikkeet
  • Reseptit
    • Reseptihaku
    • Viikon ruokalista 2025
    • Kastikkeet ja pataruoat
    • Keitot
    • Laatikot ja uuniruoat
    • Leikkeet
    • Paistit
    • Pihvit
    • Pikaruoka
    • Pyörykät, jauhelihapihvit ja murekkeet
    • Salaatit
    • Välipalat ja vitriinituotteet
  • Sesongit
    • Joulu
    • Kesä
    • Kevät
    • Oktoberfest
    • Syksy
    • Talvi
  • Inspiraatio
    • Kumppanuus
    • Ruokapuhetta
    • Ruokaratkaisut
    • Pontta porsaanlihalle
  • Ratkaisut
    • Fast Good -ratkaisut
    • Ratkaisut ravintolakeittiöille
    • Ratkaisut suurkeittiöille
    • Sesonkiruokalista
    • Suomen Ruokalista
  • Vastuullisuus
    • Eläinten hyvinvointi
    • Laatuvastuu
    • Pakkausten kierrätettävyys
    • Ruokahävikki
    • Suomessa tehtyä ruokaa
  • Yhteystiedot
    • Anna palautetta
    • VALO-tilauspalvelu
    • Tule asiakkaaksemme
    • Tilaa uutiskirje
  • HK Food service
  • Inspiraatio
  • Ruokapuhetta
  • Fast Good -konsepti helpottaa Himoksen kiireistä sesonkia

Fast Good -konsepti helpottaa Himoksen kiireistä sesonkia

17.10.2024
  • Ruokapuhetta

Sesonkien mukaan elävä matkailu- ja tapahtumakeskus HimosLomat valitsi alkavalle kaudelle HKFoodsin Fast Good -konseptin. Kot Spot® vastaa Himoksen tavoitteeseen päivittää pikaruokatarjontaa laadukkaasti. Sekä kiireisille keittiöammattilaisille että lomasta nauttiville asiakkaille tärkeitä ovat raaka-aineiden kotimaisuus, tuoreus ja laatu.

Sinisävyinen kuva talvisesta Himoksen lomapaikasta.

Tapahtumia ja toimintaa ympäri vuoden

Vapaa-ajankeskus Himos on eteläsuomalaisille tuttu hyvän sijaintinsa sekä monipuolisten tapahtumien, laskettelurinteiden, moottorikelkkareittien, latuverkoston ja runsaan mökkitarjontansa vuoksi. Laajan kesätapahtumatarjonnan ja eri aktiviteettiensa ansiosta Himos on erittäin suosittu myös kesäaikaan. Ohjelmatarjontaa löytyy golfista melontaan ja padelista maastopyöräilyyn, unohtamatta tietenkään useita eri festareita ja bileviikonloppuja.

– Sesongit vaikuttavat meillä hyvinkin paljon tarjottaviin tuotteisiin ja suunnitteluun, kertoo toteaa Himoksen ravintoloista vastaava keittiöpäällikkö Juho-Pekka Airaksinen. – Toisaalta tietyt tuotteet, kuten naudan sisäfile, pysyvät listoillamme vaikka sesongit vaihtuvat.

HKFoodsin Fast Good -konsepti Kot Spot® valittiin Airaksisen mukaan osittain siksi että sen toivotaan tuovan jotain uutta ja mielenkiintoista tulevan talvisesongin 2024–25 asiakkaille. 

– Olemme tehneet jo pitkään töitä HKFoodsin ja asiakaspäällikkö Kimmo Nyrösen kanssa, joten oli luontevaa kääntyä hyvän yhteistyökumppanin puoleen ja lähteä kehittämään meidän palveluita sitä kautta. Yhteistyömme on ollut toimivaa, olemme saaneet ideoita ja apua aina kun olemme sitä tarvinneet.

HimosLomien Willi Länsi Saluuna ja ruokalijoita.

Valmiiksi testattu konsepti toimii myös kiireessä

Jämsässä sijaitseva Himos on ruuhka-Suomesta helpoiten saavutettava hiihtokeskus, mikä näkyy myös kävijämäärissä. HimosLomat on kehittänyt aluetta jo vuodesta 1989, ja siitä on vuosien saatossa muodostunut matkailukohde, jonka palveluja käyttää noin 340 000 asiakasta vuosittain.

– Oman henkilöstömme näkökulmasta on tärkeää, että valmiiksi hiotut ja testatut konseptit toimivat kovimmassakin kiireessä, Airaksinen kiteyttää. – Unohtamatta tietenkään luotettavuutta ja laadukkaita raaka-aineita. Uskon, että valmiiksi mietityt konseptit vähentävät myös samalla hävikkiä ja tuovat meille tulosta.

Keltainen mainos, jossa lukee "KOT SPOT" ja alla teksti "Omasta mielestämme parasta kananpoikaa." Ylhäällä Kariniemen-logo.

Fast Good -ratkaisut myös tapahtumiin ja tilaisuuksiin

Kot Spot® on HKFoodsin helposti käyttöön otettava Fast Good -ratkaisu, jonka maittavat ja näyttävät annokset perustuvat kotimaisiin Kariniemen tuotteisiin. Konsepti on suunniteltu ja käytännössä testattu helpottamaan niin keittiön kuin myyjänkin työtä. Erottuva ulkoasu auttaa herättämään kiinnostusta ja houkuttelemaan uusia asiakasryhmiä nykyisten lisäksi.

Kot Spotin lisäksi kannattaa muistaa myös muut kustannustehokkaat Fast Good -ratkaisut. Helsingin Kauppiaiden Makkarabaarin ja Leipäbaarin ulkoasu, tuotevalikoima ja räätälöitävyys mukautuvat erinoimaisesti esimerkiksi erilaisiin tilaisuuksiin ja tapahtumiin.

Jaa
Tulosta

Lue uusimipia artikkeleita

Vuoden Kokki -kilpailu 30 vuotta

Vuoden Kokki -kilpailu 30 vuotta

HKFoods jatkaa ylpeänä yhteistyökumppanina jo kolmen vuosikymmenen ikään ehtineessä Vuoden Kokki -kilpailussa, joka on Suomen arvostetuin ravintola-alan kilpailu. Kisan juhlavuosi huipentuu 23.–26. lokakuuta Helsingin Messukeskuksessa Ruoka- ja viinimessuilla järjestettävään finaaliin...

Factory-ravintolat: ravintoloiden helppo arki luottokumppanin kanssa

Factory-ravintolat: ravintoloiden helppo arki luottokumppanin kanssa

Factory-ravintolat on yli 20 ravintolan ketju, jonka menestys nojaa laadukkaaseen valikoimaan, hyvään palveluun sekä henkilöstön kehittämiseen. Toimitusjohtaja Matti Karvonen korostaa myös luotettavan yhteistyökumppanin merkitystä ammattikeittiöiden arjessa ja kannattavan ravintolabisneksen taustalla.

BBQ

BBQ

BBQ-kulttuurista on tullut osa suomalaista ravintolatarjontaa. Se mahdollistaa monipuolisen tarjonnan raaka-aineiden ja valmistustapojen osalta.

Tule asiakkaaksi
  • Tule asiakkaaksemme
  • Valo-tilauspalvelu
  • Anna palautetta
  • Suomen ruokalista
  • HK
  • Kariniemen
  • HK Foods
  • Aineistopankki
  • Oiva-raportit
Ota yhteyttä
  • Käyttöehdot
  • Tietosuoja
  • Evästeet