• Tuotehaku
  • Reseptihaku
  • Inspiraatio
  • Ratkaisut
  • Vastuullisuus
  • Yhteystiedot
  • Tuotteet
    • Tuotehaku
    • Uutuudet
    • Naudanliha
      • Paistit, kinkut ja muu palaliha
      • Pyörykät, pihvit ja nugetit
      • Suikaleet ja kuutiot
      • Pihvit, fileet ja leikkeet
      • Leikkeleet
      • Elimet
    • Porsaanliha
      • Elimet
      • Paistit, kinkut ja muu palaliha
      • Paneroidut
      • Pihvit, pyörykät ja murekkeet
      • Jauheliha
      • Suikaleet ja kuutiot
      • Fileet, pihvit ja leikkeet
      • Leikkeleet
      • Pekonit
    • Kananpoika
      • Paneroidut
      • Siivet
      • Pihvit, pyörykät ja murekkeet
      • Jauheliha
      • Kokonainen kananpoika
      • Koipireidet
      • Suikaleet ja kuutiot
      • Fileet, pihvit ja leikkeet
      • Pekonit
      • Leikkeleet
    • Lihavalmisteet
      • Maksatuotteet ja erikoislihavalmisteet
      • Paneroidut
      • Pekonit
      • Lihavalmistesuikaleet, kuutiot ja lastut
      • Leikkeleet
      • Makkarat ja nakit
    • Valmisruoka
      • Leivät ja pizzat
      • Ohukaiset
      • Salaatit ja kasvikset
      • Kastikkeet ja maustetahnat
      • Keitot
      • Laatikkoruoat
      • Pihvit, pyörykät ja murekkeet
    • Kalkkuna
    • Karitsa
    • Riista
    • Kala
    • Kasvis
    • Tarvikkeet
  • Reseptit
    • Reseptihaku
    • Viikon ruokalista 2025
    • Kastikkeet ja pataruoat
    • Keitot
    • Laatikot ja uuniruoat
    • Leikkeet
    • Paistit
    • Pihvit
    • Pikaruoka
    • Pyörykät, jauhelihapihvit ja murekkeet
    • Salaatit
    • Välipalat ja vitriinituotteet
  • Sesongit
    • Joulu
    • Kesä
    • Kevät
    • Oktoberfest
    • Syksy
    • Talvi
  • Inspiraatio
    • Kumppanuus
    • Ruokapuhetta
    • Ruokaratkaisut
    • Pontta porsaanlihalle
  • Ratkaisut
    • Fast Good -ratkaisut
    • Ratkaisut ravintolakeittiöille
    • Ratkaisut suurkeittiöille
    • Sesonkiruokalista
    • Suomen Ruokalista
  • Vastuullisuus
    • Eläinten hyvinvointi
    • Laatuvastuu
    • Pakkausten kierrätettävyys
    • Ruokahävikki
    • Suomessa tehtyä ruokaa
  • Yhteystiedot
    • Anna palautetta
    • VALO-tilauspalvelu
    • Tule asiakkaaksemme
    • Tilaa uutiskirje
  • HK Food service
  • Inspiraatio
  • Pontta porsaanlihalle
  • Pannulle tai pataan

Pannulle tai pataan: Possusta löydät aina jotain uutta

24.4.2024

Pääsääntöisesti porsaanliha on aina mureaa ja nopeasti kypsyvää. Hauduta kuitenkin hieman pidempään niitä osia, joissa on vähän enemmän sidoskudosta, kuten niskaa, etuselkää ja kylkeä.

Ammattikeittiöiden työtä helpottaaksemme olemme kehittäneet myös sous vide -kypsennettyjä tuotteita, jotka tarjoavat saman täyteläisen maun ja suutuntuman kuin perinteiseen tapaan haudutetut.

Uutuuksia etsivä löytää sivustoltamme reseptejä esimerkiksi rapeakuoriselle crackling-possulle. Klassinen valmistustapa on saanut resepteissämme uusia variaatioita. Vinkki! Oikein tehtynä kamara on kutkuttavan koukuttava lisä mehevälle possulle.

Porsaan paloittelukaavio

Lataa paloittelukaavio tästä. (ladattava pdf)

Sataprosenttisesti suomalaista

Meiltä saat parasta possua eri käyttötarkoituksiin aina arkilounaista juhlatarjottaviin. HK:n porsaanlihatuotteet tarjoavat ammattikeittiöille kattavan valikoiman kotimaista, vastuullisesti tuotettua lihaa.

Haluamme tarjota raaka-aineiden ja ratkaisujen lisäksi innostusta ja onnistumisia. Kokeile maistuvia reseptejämme vaihteluna ruokalistoille.

Jaa
Tulosta

Tutustu tuotteisiin

HK Viljaporsaan luuton Kylki nahalla (1190)

HK Viljaporsaan luuton Kylki nahalla (1190)

HK Porsaan kypsä luuton ribs BBQ, pakaste (7950)

HK Porsaan kypsä luuton ribs BBQ, pakaste (7950)

HK Viljaporsaan kylki luuton nahaton (1611)

HK Viljaporsaan kylki luuton nahaton (1611)

Lue uusimipia artikkeleita

Suomalaista kotiruokaa lounaslistoille

Suomalaista kotiruokaa lounaslistoille

Turvallisia makuja ja lämpimiä makumuistoja – niille on tässä ajassa tilausta. Vastaus löytyy rehdistä suomalaisesta arkiruoasta.

Lihalähettiläät tuovat inspiraatioita ravintola-ammattilaisille ja kotikeittiöihin

Lihalähettiläät tuovat inspiraatioita ravintola-ammattilaisille ja kotikeittiöihin

Veljekset Ponteva ja HKFoods ovat tehneet tiivistä yhteistyötä jo liki kymmenen vuoden ajan. Lihalähettiläät-yhteistyön ytimessä on inspiraation tarjoaminen niin ravintola-ammattilaisille kuin kotikeittiöihin.

Vertailussa raa’an ja kypsän lihatuotteen edut ammattikeittiössä

Vertailussa raa’an ja kypsän lihatuotteen edut ammattikeittiössä

Ammattikeittiöiden toiminnassa raaka-aineiden jalostusasteella on merkittävä rooli, sillä se vaikuttaa suoraan työn sujuvuuteen, tuoteturvallisuuteen ja onnistuneeseen lopputuloksen.

Tule asiakkaaksi
  • Tule asiakkaaksemme
  • Valo-tilauspalvelu
  • Anna palautetta
  • Suomen ruokalista
  • HK
  • Kariniemen
  • HK Foods
  • Aineistopankki
  • Oiva-raportit
Ota yhteyttä
  • Käyttöehdot
  • Tietosuoja
  • Evästeet