
Sunday Roast porsaanpaistista
Valmistusohje
-
Leikkaa paisti n. 2 cm paksuisiksi viipaleiksi.
-
Mausta pinnat suolalla ja mustapippurilla.
-
Valele oliiviöljyllä ja grillaa huolella molemmat leikkuupinnat.
-
Lisää valkosipulivoita sekä pienet rosmariinioksat porsaanpaistiviipaleiden päälle.
-
Kypsennän kiertoilmauunissa 85 °C kunnes sisälämpö 67 °C.
Valkosipulivoi
-
Paahda valkosipulinkynnet 160 °C uunissa 35 minuutti confitin tapaan.
Paahtoperunat
-
Pese pienet perunat ja öljyä ne sen jälkeen rypsiöljyll.
-
Ripottele päälle hyvin suolaa ja sekoita se joukkoon.
-
Paahda perunoita 185 asteissa uunissa noin 40 min tai kunnes ovat kypsiä.
-
Perunoiden kuuluu olla hyvin paahtuneita ja painoltaan kevenneitä.
Paahdetut varsiparsakaalit
-
Leikkaa varsiparsakaalit suurin piirtein samankokoisiksi.
-
Friteeraa reilun minuutin 180 asteissa öljyssä tai grillaa hiiligrillissä.
-
Mausta suolalla ja raasta päälle parmesaanijuustoa.