Possun kasslerpihvit ja piparjuurikurkkuja

Possun kasslerpihvit ja piparjuurikurkkuja

Kokonaisaika: 0 min
Kypsennysaika: 0 min
Työaika: 0 min

Valmistusohje

  • Leikkaa porsaanniskasta ohuita pihvejä.

  • Valmista marinointiliemi sekoittamalla ainekset huolellisesti keskenään. Voit lisätä liemeen makusi mukaan esim. yrttejä, valkosipulia tai kuivamausteita.

  • Laita lihat marinadiin tunniksi ja valuta ylimääräinen liemi pois.

  • Öljyä pihvien pinnat kevyesti ja grillaa kypsäksi.

  • Laita lihat uuniin tasaantumaan + 75 C asteeseen kymmeneksi minuutiksi.

Piparjuurikurkut

  • Piparjuurikurkkujen valmistusliemi. Sekoita etikka, sokeri ja suola keskenään. Kiehauta ja anna jäähtyä. Lisää piparjuuriraaste ja aja tehosekoittimella sileäksi. Murskaa kurkku ja mausta liemellä.

  • Sekoita marinoidut kurkut sydänsalaatin kanssa, lisää tilkka oliiviöljyä ja ripaus suolaa.

Tällä tuotteella onnistut

Kokeile reseptejä

Tule asiakkaaksi