

Possun kasslerpihvit ja piparjuurikurkkuja
Kokonaisaika: 0 min
Kypsennysaika: 0 min
Työaika: 0 min
Valmistusohje
-
Leikkaa porsaanniskasta ohuita pihvejä.
-
Valmista marinointiliemi sekoittamalla ainekset huolellisesti keskenään. Voit lisätä liemeen makusi mukaan esim. yrttejä, valkosipulia tai kuivamausteita.
-
Laita lihat marinadiin tunniksi ja valuta ylimääräinen liemi pois.
-
Öljyä pihvien pinnat kevyesti ja grillaa kypsäksi.
-
Laita lihat uuniin tasaantumaan + 75 C asteeseen kymmeneksi minuutiksi.
Piparjuurikurkut
-
Piparjuurikurkkujen valmistusliemi. Sekoita etikka, sokeri ja suola keskenään. Kiehauta ja anna jäähtyä. Lisää piparjuuriraaste ja aja tehosekoittimella sileäksi. Murskaa kurkku ja mausta liemellä.
-
Sekoita marinoidut kurkut sydänsalaatin kanssa, lisää tilkka oliiviöljyä ja ripaus suolaa.