Possulastut ”Pinsa”

Possulastut ”Pinsa”

Kokonaisaika: 0 min
Kypsennysaika: 0 min
Työaika: 0 min

Valmistusohje

  • Leikkaa porsaan ulkofileestä ohuita lastuja. Sekoita mausteet ja hiero seos lihojen pintaan. Lisää joukkoon 2½ dl vettä, anna nesteen imeytyä.

  • Paista lihalastut kuumalla pannulla öljyssä kypsiksi. Tarkista maku.

  • Paista Pinsa-leipä uunissa ohjeen mukaan. Sivele oliiviöljyä pintaan ja ripottele pieni suola leivälle. Peitä liinan alle pehmenemään.

Tzatziki

  •  Raasta kurkku ja mauste se suolalla. Puristele isoimmat nesteet siivilässä.  

  • Hienonna valkosipulit ja yhdistä aineet.

Grillitomaatti

  • Puolita tomaatit ja mausta suolalla, sokerilla ja mustapippurilla.

  • Grillaa öljyt tomaatit.

Kokeile reseptejä

Tule asiakkaaksi