
Possulastut ”Pinsa”
Kokonaisaika: 0 min
Kypsennysaika: 0 min
Työaika: 0 min
Valmistusohje
-
Leikkaa porsaan ulkofileestä ohuita lastuja. Sekoita mausteet ja hiero seos lihojen pintaan. Lisää joukkoon 2½ dl vettä, anna nesteen imeytyä.
-
Paista lihalastut kuumalla pannulla öljyssä kypsiksi. Tarkista maku.
-
Paista Pinsa-leipä uunissa ohjeen mukaan. Sivele oliiviöljyä pintaan ja ripottele pieni suola leivälle. Peitä liinan alle pehmenemään.
Tzatziki
-
Raasta kurkku ja mauste se suolalla. Puristele isoimmat nesteet siivilässä.
-
Hienonna valkosipulit ja yhdistä aineet.
Grillitomaatti
-
Puolita tomaatit ja mausta suolalla, sokerilla ja mustapippurilla.
-
Grillaa öljyt tomaatit.