

Porsaan Pluma ja spelttirisotto
Kokonaisaika: 0 min
Kypsennysaika: 0 min
Työaika: 0 min
Valmistusohje
- Paista kuivalla pannulla lihan pinnat rapeiksi, laita uunivuokaan ja lisää voi, salvia, valkosipuli ja mausta suolalla.
- Kypsennä 120°C foliolla peitettynä noin 2 tuntia. Tarjoile spelttirisoton kanssa ja koristele friteeratuilla salvianlehdillä.
Spelttirisotto
- Freesaa sipuli ja valkosipuli, lisää speltti ja jatka freesaamista vielä hetki. Lisää valkoviini ja anna kiehua puoleen, lisää kanaliemi ja timjami, hauduta miedolla lämmöllä noin 40 minuuttia.
- Viimeistele risotto parmesanraasteella ja tuorejuustolla sekä koristele tomaattikuutioilla.
Friteeratut salvianlehdet
- Mittaa kattilaan 2cm rypsiöljyä ja kuumenna 160°C. Nosta lehdet öljyyn paistumaan.
- Kun kupliminen lakkaa lehdet on riittävän rapeita, nosta talouspaperin päälle ja valuta ylimääräinen rasva pois.