Porsaan Pluma ja spelttirisotto

Porsaan Pluma ja spelttirisotto

Kokonaisaika: 0 min
Kypsennysaika: 0 min
Työaika: 0 min

Valmistusohje

  • Paista kuivalla pannulla lihan pinnat rapeiksi, laita uunivuokaan ja lisää voi, salvia, valkosipuli ja mausta suolalla.
  • Kypsennä 120°C foliolla peitettynä noin 2 tuntia. Tarjoile spelttirisoton kanssa ja koristele friteeratuilla salvianlehdillä.

Spelttirisotto

  • Freesaa sipuli ja valkosipuli, lisää speltti ja jatka freesaamista vielä hetki. Lisää valkoviini ja anna kiehua puoleen, lisää kanaliemi ja timjami, hauduta miedolla lämmöllä noin 40 minuuttia.
  • Viimeistele risotto parmesanraasteella ja tuorejuustolla sekä koristele tomaattikuutioilla.

Friteeratut salvianlehdet

  • Mittaa kattilaan 2cm rypsiöljyä ja kuumenna 160°C. Nosta lehdet öljyyn paistumaan.
  • Kun kupliminen lakkaa lehdet on riittävän rapeita, nosta talouspaperin päälle ja valuta ylimääräinen rasva pois.

Kokeile reseptejä

Tule asiakkaaksi