

Kanaa valkoviinissä ja creme fraiche -perunamuusia
Kokonaisaika: 0 min
Kypsennysaika: 0 min
Työaika: 0 min
Valmistusohje
-
Laita voi kattilaan ja ruskista pekoni. Lisää valkosipuli, sipulikuutio, selleri ja porkkana. Lisää nesteet, laakerinlehti ja timjami, hauduta ja haihduta noin 1/3 osa liemestä.
-
Paista kananpojat, herkkusienet ja salottisipuli kauniin kullanruskeaksi. Lisää pataan.
-
Hauduta kunnes kanapoika on kypsää. Mausta suolalla ja pippurilla.
-
Lisukkeeksi: creme fraichella maustettua perunamuusia.
Creme fraichella maustettu perunamuusi
-
Kuumenna perunamuusi.
-
Lisää voi ja crème fraîchea.
-
Mausta suolalla ja pippurilla.