Kanaa valkoviinissä ja creme fraiche -perunamuusia

Kanaa valkoviinissä ja creme fraiche -perunamuusia

Kokonaisaika: 0 min
Kypsennysaika: 0 min
Työaika: 0 min

Valmistusohje

  • Laita voi kattilaan ja ruskista pekoni. Lisää valkosipuli, sipulikuutio, selleri ja porkkana. Lisää nesteet, laakerinlehti ja timjami, hauduta ja haihduta noin 1/3 osa liemestä.

  • Paista kananpojat, herkkusienet ja salottisipuli kauniin kullanruskeaksi. Lisää pataan.

  • Hauduta kunnes kanapoika on kypsää. Mausta suolalla ja pippurilla.

  • Lisukkeeksi: creme fraichella maustettua perunamuusia.

Creme fraichella maustettu perunamuusi

  • Kuumenna perunamuusi.

  • Lisää voi ja crème fraîchea.

  • Mausta suolalla ja pippurilla.

Kokeile reseptejä

Tule asiakkaaksi