• Tuotehaku
  • Reseptihaku
  • Inspiraatio
  • Ratkaisut
  • Vastuullisuus
  • Yhteystiedot
  • Tuotteet
    • Tuotehaku
    • Uutuudet
    • Naudanliha
      • Paistit, kinkut ja muu palaliha
      • Pyörykät, pihvit ja nugetit
      • Suikaleet ja kuutiot
      • Pihvit, fileet ja leikkeet
      • Leikkeleet
      • Elimet
    • Porsaanliha
      • Elimet
      • Paistit, kinkut ja muu palaliha
      • Paneroidut
      • Pihvit, pyörykät ja murekkeet
      • Jauheliha
      • Suikaleet ja kuutiot
      • Fileet, pihvit ja leikkeet
      • Leikkeleet
      • Pekonit
    • Kananpoika
      • Paneroidut
      • Siivet
      • Pihvit, pyörykät ja murekkeet
      • Jauheliha
      • Kokonainen kananpoika
      • Koipireidet
      • Suikaleet ja kuutiot
      • Fileet, pihvit ja leikkeet
      • Pekonit
      • Leikkeleet
    • Lihavalmisteet
      • Maksatuotteet ja erikoislihavalmisteet
      • Paneroidut
      • Pekonit
      • Lihavalmistesuikaleet, kuutiot ja lastut
      • Leikkeleet
      • Makkarat ja nakit
    • Valmisruoka
      • Leivät ja pizzat
      • Ohukaiset
      • Salaatit ja kasvikset
      • Kastikkeet ja maustetahnat
      • Keitot
      • Laatikkoruoat
      • Pihvit, pyörykät ja murekkeet
    • Kalkkuna
    • Karitsa
    • Riista
    • Kala
    • Kasvis
    • Tarvikkeet
  • Reseptit
    • Reseptihaku
    • Viikon ruokalista 2025
    • Kastikkeet ja pataruoat
    • Keitot
    • Laatikot ja uuniruoat
    • Leikkeet
    • Paistit
    • Pihvit
    • Pikaruoka
    • Pyörykät, jauhelihapihvit ja murekkeet
    • Salaatit
    • Välipalat ja vitriinituotteet
  • Sesongit
    • Joulu
    • Kesä
    • Kevät
    • Oktoberfest
    • Syksy
    • Talvi
  • Inspiraatio
    • Kumppanuus
    • Ruokapuhetta
    • Ruokaratkaisut
    • Pontta porsaanlihalle
  • Ratkaisut
    • Fast Good -ratkaisut
    • Ratkaisut ravintolakeittiöille
    • Ratkaisut suurkeittiöille
    • Sesonkiruokalista
    • Suomen Ruokalista
  • Vastuullisuus
    • Eläinten hyvinvointi
    • Laatuvastuu
    • Pakkausten kierrätettävyys
    • Ruokahävikki
    • Suomessa tehtyä ruokaa
  • Yhteystiedot
    • Anna palautetta
    • VALO-tilauspalvelu
    • Tule asiakkaaksemme
    • Tilaa uutiskirje
  • HK Food service
  • Inspiraatio
  • Ruokapuhetta
  • Täytetyt voileivät

Täytetyt voileivät – makuelämys, joka valloittaa

22.1.2025
  • Ruokapuhetta

Täytetyt voileivät ovat nousseet ruokamaailman kirkkaaksi trendiksi valloittaen kaupunkien katukuvan ja herkuttelijoiden sydämet. Erilaiset ruokaisat sandwichit ovat nyt suositumpia kuin koskaan, ja niitä tarjoavia ravintoloita ja kahviloita on avattu kiihtyvällä tahdilla niin Suomessa, muualla Pohjoismaissa kuin Euroopan suurkaupungeissa.

Puinen lautanen, jolla on neljä kolmioksi leikattua voileipää. Voileivissä on kerroksia, kuten kalkkunaa, salaattia, suolakurkkua ja majoneesia. Lautasen vieressä pieni kulho dippikastiketta. Tausta on vaalea kangasmainen pinta.

Ei pelkkää pikaruokaa

Täytetyt voileivät eivät ole enää vain pikaruokaa, vaan ne edustavat huolella valittuja raaka-aineita, innovatiivisia makuyhdistelmiä ja käsityön arvostusta. Perustana on laadukas leipä, esimerkiksi rapeaa ciabattaa, pehmeää briossia tai rustiikkista hapanjuurileipää. Täytteet ovat kuitenkin se, mikä tekee voileivästä unohtumattoman: tuoreet kasvikset tuovat raikkautta ja väriä, laadukkaat kotimaiset lihat ja juustot tarjoavat täyteläisyyttä ja viimeistellyt kastikkeet kruunaavat kokonaisuuden. Jokainen suupala on tasapainoinen yhdistelmä makua ja visuaalista nautintoa.

Lautatarjotin, jolla on grillattuja paahtoleipiä. Leivän välissä on lihaisaa leikkelettä ja päällä lohkottuja coctailkurkkuja. Annoksen tausta on vaalea.

Täydellinen lounas kiireiseen päivään 

Olipa kyseessä klassinen club sandwich, italialainen panini tai perinteinen rukiinen herkku, täytetty voileipä tarjoaa täydellisen yhdistelmän makuja ja tekstuureja. Helppo syödä, mutta täyttävä ja ravitseva – täydellinen lounas kiireiseen päivään tai herkullinen välipala.

Tervetuloa tutustumaan täytettyjen voileipien maailmaan, jossa jokainen suupala kertoo tarinan intohimosta ruokaan!

Annos tortillawrappeja, joissa täytteenä Kariniemen Kananpoikaa, kasviksia, kuten porkkanaa ja salaattia, sekä kastiketta. Wrapit on kääritty oranssiin tortillapohjaan ja aseteltu kulhoon. Kulhossa näkyy myös muutama nacho. Tausta on keltainen.
Jaa
Tulosta

Lue uusimipia artikkeleita

Vuoden Kokki -kilpailu 30 vuotta

Vuoden Kokki -kilpailu 30 vuotta

HKFoods jatkaa ylpeänä yhteistyökumppanina jo kolmen vuosikymmenen ikään ehtineessä Vuoden Kokki -kilpailussa, joka on Suomen arvostetuin ravintola-alan kilpailu. Kisan juhlavuosi huipentuu 23.–26. lokakuuta Helsingin Messukeskuksessa Ruoka- ja viinimessuilla järjestettävään finaaliin...

Factory-ravintolat: ravintoloiden helppo arki luottokumppanin kanssa

Factory-ravintolat: ravintoloiden helppo arki luottokumppanin kanssa

Factory-ravintolat on yli 20 ravintolan ketju, jonka menestys nojaa laadukkaaseen valikoimaan, hyvään palveluun sekä henkilöstön kehittämiseen. Toimitusjohtaja Matti Karvonen korostaa myös luotettavan yhteistyökumppanin merkitystä ammattikeittiöiden arjessa ja kannattavan ravintolabisneksen taustalla.

BBQ

BBQ

BBQ-kulttuurista on tullut osa suomalaista ravintolatarjontaa. Se mahdollistaa monipuolisen tarjonnan raaka-aineiden ja valmistustapojen osalta.

Tule asiakkaaksi
  • Tule asiakkaaksemme
  • Valo-tilauspalvelu
  • Anna palautetta
  • Suomen ruokalista
  • HK
  • Kariniemen
  • HK Foods
  • Aineistopankki
  • Oiva-raportit
Ota yhteyttä
  • Käyttöehdot
  • Tietosuoja
  • Evästeet