Kariniemen Kananpojan Kypsät ja helpot kanatikkarit (7212)
Kariniemen kypsät kanatikkarit on valmistettu kotimaisista kanan koipipaloista. Leikkuutavan ansiosta liha on kypsennettäessä vetäytynyt luun päältä ja lopputuloksena on kätevästi syötävä ja mehevä kanatikkari. Tuotteessa on yrtti-valkosipulinen pintamauste. Kariniemen kypsät kanatikkarit ovat valmiiksi kypsennettyjä ja syötäviä sellaisenaan. Rapean pinnan saat uunissa, airfryerissä tai grillissä nopeasti paahtamalla. Valikoimissa 1.5.2025 alkaen.
Valmistus
Kuumennusohje: Ota tuotteet pois pakkauksesta ja kuumenna: airfryer 185° C 10-15 min, uunissa 185° C 15-20 min, grillissä grillaa lihan pinta rapeaksi kuumassa grillissä. Halutessasi voit valella lihan pintaa grillauskastikkeella.
Tuotetiedot
Tuotetiedot
Ainesosat
suomalainen broilerin koipipala, vesi, riisitärkkelys, jodioitu suola, rypsiöljy, mausteet (mm. valkosipuli, mustapippuri, paprika), sokeri, happamuudensäätöaineet (E261, kaliumlaktaatti), stabilointiaineet (E450, E451), sitruskuitu, aromit. Voimakassuolainen. 100 g:n tuotetta on käytetty 105 g lihaa.
Pakkauskoko
Säilytys
alle + 6 °C
Ravintosisältö
Ravintosisältö
Energia | 715 kJ / 171 Kcal |
---|---|
Rasva | 7.0 g |
joista tyydyttyneitä | 1.7 g |
Hiilihydraatit | 5.0 g |
joista sokereita | 0.2 g |
Proteiini | 22 g |
Suola | 1.3 g |
LISÄTIEDOT | |
Lisätty suola | 1.2 g |
Tekniset tiedot
Tekniset tiedot
Tuotetunnus | 7212 |
---|---|
EAN | 6409100072124 |
Myyntierän EAN -koodi | 6409100172121 |
Lihan alkuperämaa | FI |
Tuotteen valmistusmaa | FI |
Valo-tilauspalvelu | Ei |
Allergeenit, mausteet ja aromit
Allergeenit, mausteet ja aromit
Allergeenit
-
Mausteet ja aromit
Juustokumina, Maustepippuri, Mustapippuri, Paprika, Persilja, Rosmariini, Sipuli, Sitruuna, Timjami, Valkopippuri, Viherpippuri, Grilli-aromi, Paprika-aromi, Rakuuna-aromi, Valkopippuri-aromi
Muut
Siipikarjanliha