Thai-makkarasalaatti (yam sai krok)
Kokonaisaika: 0 min
Kypsennysaika: 0 min
Työaika: 0 min
Valmistusohje
-
Leikkaa krakovanmakkarat vinottain noin 0,5 cm viipaleiksi ja paista tilkassa öljyä kunnes rapeita ja kauniin värisiä. Siirrä sivuun jäähtymään. TAI paahda rollerissa ja pilko.
-
Sekoita soija, sokeri, kalakastike ja limenmehu kunnes sokeri on täysin sekoittunut.
-
Leikkaa chilit pitkittäin kolmeen osaan, hienonna kevätsipuli, pilko varsiselleri poikittain ohuiksi siivuiksi ja nypi lehdet, kuori ja pilko salottisipuli ohuen ohuiksi paloiksi, pilko tomaatit lohkoiksi. Sekoita kaikki ainekset mukaan lukien makkarat ja lisää kastike. Sekoita hellästi sekaisin ja tarjoa sellaisenaan tai sticky riisin kanssa.