Täytetty porsaan kylkirulla

Täytetty porsaan kylkirulla

Kokonaisaika: 0 min
Kypsennysaika: 0 min
Työaika: 0 min

Valmistusohje

Punaviinipäärynät

  • Kiehauta liemi. Kuori päärynät ja poista siemenet. Lisää päärynät liemeen ja hauduta 20 minuuttia. Jäähdytä ja säilytä liemessä.

Täytetty porsaan kylkirulla

  • Valmista pikkelöidyt sinapinsiemenet yhdistämällä kaikki ainekset ja hauduta 20 minuuttia. Leikkaa porsaankylki auki, mausta suolalla ja mustapippurilla.
  • Levitä pikkelöidyt sinapinsiemenet, yrtit ja viipaloidut päärynät kyljelle, lisää porsaan sisäfilee ja kääri tiukalle rullalle. Sido narulla.
  • Nosta uunivuokaan ja kypsennä 80°C noin 12 tuntia.

Siiderikastike

  • Freesaa omena ja sipuli, lisää omenaviinietikka ja siideri.
  • Keitä kasaan ja lisää demi-glace. Hauduta noin 20 minuuttia ja tarkista maku.

Kokeile reseptejä

Tule asiakkaaksi