Tataki ja wasabimajoneesia

Tataki ja wasabimajoneesia

Kokonaisaika: 0 min
Kypsennysaika: 0 min
Työaika: 0 min

Valmistusohje

  • Viipaloi liha ohuelti ja mausta suolalla sekä mustapippurilla.
  • Asettele viipaloitu liha lautaselle, pursota wasabimajoneesia haluttuun kohtaan ja asettele marinoitu japanin retikka lautaselle. Pirskottele teriyaki-kastiketta picanhan päälle, koristele soijahelmillä ja thai-basilikan lehdillä.

Teriyaki-kastike

  • Raasta valkosipuli, yhdistä kaikki raaka-aineet kattilassa ja keitä miedolla lämmöllä muutama minuutti.

Marinoitu japanin retikka

  • Kuori retikka ja leikkaa haluttuun muotoon. Kiehauta loput raaka-aineet kattilassa, kaada kuuma liemi retikoiden päälle ja anna jäähtyä.

Soijahelmet

  • Keitä kattilassa 2 litraa vettä, lisää tapiokahelmet kiehuvaan veteen ja keitä 9 minuuttia. Siivilöi helmet välittömästi ja huuhtele kylmän veden alla kunnes vesi on kirkasta.
  • Siirrä kypsät helmet astiaan ja mausta soijalla sekä seesamiöljyllä, anna maustua jääkaapissa. Toisiinsa tarttuneet helmet saa irti lisäämällä joukkoon tilkan öljyä ja sekoittamalla.

Wasabimajoneesi

  • Sekoita kaikki raaka-aineet keskenään, pakkaa pursotinpussiin.

Tällä tuotteella onnistut

Kokeile reseptejä

Tule asiakkaaksi