

”Mortadella” pinsa & HK Sininen Lenkki
Valmistusohje
-
Aurinkokuivattu tomaattipesto: Laita blenderiin aurinkokuivatut tomaatit, valkosipuli, rypsiöljy (40 g), sitruunanmehu ja kuivattu oregano. Aja kunnes pesto on tasainen.
-
Pistaasi parmesan muru: Murskaa kuoritut pistaasipähkinät veitsellä leikaten hienoksi muruksi. Sekoita joukkoon Parmigiano Reggiano raastettuna microplane raastimella.
-
Leivän kasaaminen: Levitä pinsan pintaan 20 g rypsiöljyä sudin avulla tasaisesti. Lämmitä pinsaa uunipellin päällä 175 °C uunissa 3 minuuttia. Lämmitä mortadella viipaleet kasana omalla pellillä uunissa samaan aikaan pinsan kanssa. Levitä tomaattipesto lämpimän pinsan päälle lusikan avulla. Lisää Sininen Lenkki-siivut pinsan etureunaan. Seuraavaksi lisää burrata mortadellan päälle. Revi burrataa käsin ja mausta mustapippurilla. Lisää burratan ja makkarasiivujen päälle hunajaa raitoina. Ripottele burratan päälle pistaasi-parmesan murua. Mausta rucola sitrus vinaigretella ja asettele nätisti burratan päälle. Taita pinsan täytteistä tyhjä takaosa etuosan kanneksi. Varmista leivän pysyminen kasassa cocktailtikun avulla.