Sienicappuccino ja  karamellisoitua pekonia

Sienicappuccino ja karamellisoitua pekonia

Kokonaisaika: 0 min
Kypsennysaika: 0 min
Työaika: 0 min

Valmistusohje

Valmista keitto

  • Hienonna sipuli ja valkosipulit, kuullota voissa, kunnes karamellisoituvat. Lisää kuoritut ja pilkotut perunat ja palsternakat, kuullota hetki. Lisää paahdetut sienet ja sienilientä. Keitä noin 30 min, kunnes juurekset ovat ylikypsiä. Lisää hienonnetut tuoreet yrtit, kerma ja anna paksuuntua. Aja keitto tasaiseksi bamixilla, suurusta tarvittaessa ja mausta suolalla ja pippurilla.  

Paahda sienet ja karamellisoi pekoni

  • Paahda sienet ja karamellisoi pekoni: Pyörittele sieniä oliiviöljyssä ja paahda 200 °C uunissa 15 min. Pyörittele 1 pkt pekonia sokerissa, levitä leivinpaperille ja paahda 220 °C uunissa noin 10 min. Siirrä sivuun.  

Viimeistele ja tarjoile

  • Vaahdota maito ja lisää lusikallinen keiton pinnalle. Viimeistele ripauksella kardemummaa ja oliiviöljyä. Tarjoa kuumasta kahvikupista rapean pekonin kera.

Kokeile reseptejä

Tule asiakkaaksi