Sadonkorjuun lihapata

Sadonkorjuun lihapata

Kokonaisaika: 0 min
Kypsennysaika: 0 min
Työaika: 0 min

Valmistusohje

  • Lisää pataan vesi, liemijauhe, soijakastike ja mustapippuri. Kiehauta ja lisää kasvikset sekä sipulikuutiot ja hauduta vielä noin 15 minuuttia.
  • Kuumenna lihat omassa pussissaan höyrytoiminnolla 90°C kunnes sisälämpötila on 40 astetta, jolloin tuote on irtonaista lisättäväksi kastikkeisiin.
  • Lisää kypsät lihat nesteineen kastikkeen joukkoon, lisää persilja ja hauduta vielä noin 15 minuuttia.

Suurus

  • Sekoita maissitärkkelys veteen ja lisää kuuman kastikkeen joukkoon koko ajan sekoittaen.

Tällä tuotteella onnistut

Kokeile reseptejä

Tule asiakkaaksi