Ramen

Ramen

Kokonaisaika: 0 min
Kypsennysaika: 0 min
Työaika: 0 min

Valmistusohje

Ramen-munat

  • Keitä munat haluamaasi kypsyyteen. Parhaimmilta munat maistuvat ramenissa, jos keltuainen on aavistuksen pehmeä. Kaada munien keitinvesi pois.

  • Laita munat jääveteen jäähtymään muutamaksi minuutiksi.

  • Yhdistä soija, mirin, sokeri ja pippuri rasiassa tai GN vuoassa.

  • Kuori munat. Laita ne rasiaan. Nosta jääkaappiin ja anna maustua viileässä 2-4 tuntia. Sekoittele maustumisen aikana, niin munat marinoituvat tasaisesti.

  • Halkaise maustuneet munat ja nosta ramen-keiton päälle.

Ramen-keitto

  • Laita kattilaan liemi, misotahnan, soijan ja mirinin kanssa. Kiehauta seos ja anna porista miedolla lämmöllä 20 minuuttia.

  • Paista broilerit kypsiksi pannulla öljyssä. Mausta soijalla ja fariinisokerilla. Viipaloi broilerit suupaloiksi.

  • Leikkaa kaali mahdollisimman ohuiksi suikaleiksi. Viipaloi sienet. Hienonna kevätsipulit. Leikkaa retiisit ohuiksi viipaleiksi. Huuhtele babypinaatit.

  • Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta vesi pois. Laita hetkeksi sivuun.

  • Nosta nuudelit, kasvikset ja broileri tarjoilukulhoihin. Kaada päälle siivilöity liemi. Puolita munat ja lisää ne kulhoihin. Tarjoa sellaisenaan tai viimeistele halutessasi merilevällä, seesaminsiemenillä ja chiliöljyllä.

Kokeile reseptejä

Tule asiakkaaksi