Ramen

Ramen

Kokonaisaika: 0 min
Kypsennysaika: 0 min
Työaika: 0 min

Valmistusohje

Ramen-munat

  • Keitä munat haluamaasi kypsyyteen. Parhaimmilta munat maistuvat ramenissa, jos keltuainen on aavistuksen pehmeä. Kaada munien keitinvesi pois.

  • Laita munat jääveteen jäähtymään muutamaksi minuutiksi.

  • Yhdistä soija, mirin, sokeri ja pippuri rasiassa tai GN vuoassa.

  • Kuori munat. Laita ne rasiaan. Nosta jääkaappiin ja anna maustua viileässä 2-4 tuntia. Sekoittele maustumisen aikana, niin munat marinoituvat tasaisesti.

  • Halkaise maustuneet munat ja nosta ramen-keiton päälle.

Ramen-keitto

  • Laita kattilaan liemi, misotahnan, soijan ja mirinin kanssa. Kiehauta seos ja anna porista miedolla lämmöllä 20 minuuttia.

  • Paista broilerit kypsiksi pannulla öljyssä. Mausta soijalla ja fariinisokerilla. Viipaloi broilerit suupaloiksi.

  • Leikkaa kaali mahdollisimman ohuiksi suikaleiksi. Viipaloi sienet. Hienonna kevätsipulit. Leikkaa retiisit ohuiksi viipaleiksi. Huuhtele babypinaatit.

  • Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta vesi pois. Laita hetkeksi sivuun.

  • Nosta nuudelit, kasvikset ja broileri tarjoilukulhoihin. Kaada päälle siivilöity liemi. Puolita munat ja lisää ne kulhoihin. Tarjoa sellaisenaan tai viimeistele halutessasi merilevällä, seesaminsiemenillä ja chiliöljyllä.

Tällä tuotteella onnistut

Kokeile reseptejä

Tule asiakkaaksi