Possurillette Meat & Fire

Possurillette Meat & Fire

Kokonaisaika: 0 min
Kypsennysaika: 0 min
Työaika: 0 min

Valmistusohje

  • Leikkaa kassler 1,5 cm viipaleiksi. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Grillaa viipaleisiin reilu paistopinta hiilien päällä.

  • Hienonna sipulit ja yritit. Kokoa kaikki ainekset grillinkestävään vuokaan. Kypsennä epäsuoralla lämmöllä kunnes liha on ylikypsää, sisälämpö n. + 85 °C.

  • Sekoita ainekset tasaiseksi massaksi, lisää tarvittaessa suola ja pippuria. Annostele osta tarjoiluastioihin ja anna jäähtyä.

  • Tarjoa paahdetun leivän ja pikkelivihannesten kanssa.

Tällä tuotteella onnistut

Kokeile reseptejä

Tule asiakkaaksi