

Porsaanposkea ja paahdettua tomaattia
Kokonaisaika: 0 min
Kypsennysaika: 0 min
Työaika: 0 min
Valmistusohje
- Freesaa valkosipuli, chili ja punasipuli. Lisää kuutioidut makkarat sekä herkkusienet. Lisää sokeri, savupaprika, kumina, etikka ja paseerattu tomaatti ja kiehauta.
- Puolita paprikat, penslaa öljyllä ja paahda 250°C noin 20 minuuttia. Kuori paprikat ja leikkaa suikaleiksi. Laita porsaanposket ja paprikasuikaleet kastikkeen joukkoon ja mausta. Hauduta 150°C noin 30 minuuttia.
- Tarkista maku ja lisää valmiin padan pinnalle hienonnettua lehtipersiljaa ja oliiviöljyä. Tarjoile paahdettujen bataattien ja kuminajogurtin kanssa.
Paahdetut bataatit
- Kuori, leikkaa ja pese bataatit. Pyöritä oliiviöljyssä ja suolassa. Paahda 180°C noin 40 minuuttia.
Kuminajogurtti
- Sekoita kuminajogurtin ainekset keskenään.