Porsaanposkea ja paahdettua tomaattia

Porsaanposkea ja paahdettua tomaattia

Kokonaisaika: 0 min
Kypsennysaika: 0 min
Työaika: 0 min

Valmistusohje

  • Freesaa valkosipuli, chili ja punasipuli. Lisää kuutioidut makkarat sekä herkkusienet. Lisää sokeri, savupaprika, kumina, etikka ja paseerattu tomaatti ja kiehauta.
  • Puolita paprikat, penslaa öljyllä ja paahda 250°C noin 20 minuuttia. Kuori paprikat ja leikkaa suikaleiksi. Laita porsaanposket ja paprikasuikaleet kastikkeen joukkoon ja mausta. Hauduta 150°C noin 30 minuuttia.
  • Tarkista maku ja lisää valmiin padan pinnalle hienonnettua lehtipersiljaa ja oliiviöljyä. Tarjoile paahdettujen bataattien ja kuminajogurtin kanssa.

Paahdetut bataatit

  • Kuori, leikkaa ja pese bataatit. Pyöritä oliiviöljyssä ja suolassa. Paahda 180°C noin 40 minuuttia.

Kuminajogurtti

  • Sekoita kuminajogurtin ainekset keskenään.

Kokeile reseptejä

Tule asiakkaaksi