![HK Viljaporsaan sisäfilee (1727)](/globalassets/emmi/food-service/horeca-tuotteet/horeca-lihat/1727-hk-viljaporsaan-sisafilee-20200325200706.jpg?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Porsaan sisäfileetä ja pestolla maustettua tuorejuustoa](/globalassets/foodservice-fi/frontpage/hk_foodservice_placeholder_1000x667.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Porsaan sisäfileetä ja pestolla maustettua tuorejuustoa
Kokonaisaika: 0 min
Kypsennysaika: 0 min
Työaika: 0 min
Valmistusohje
- Mausta porsaanfileet suolalla ja pippurilla. Ruskista pinnat voi-kasviöljyseoksessa.
- Mittaa kylmäliukoinen tärkkelys sekoitusastiaan ja lisää joukkoon creme fraiche. Sekoita kunnes tärkkelys on täysin liuennut ja lisää loput ainekset kastikkeeseen.
- Leikkaa sisäfileet haluttuun annoskokoon ja laita lihat GN-vuokaan. Kuumenna liha kastikkeessa yhdistelmäuunissa 140°C (20% höyry) kunnes sisälämpötila on omavalvonnan mukainen.
- Viimeistele tuoreella basilikalla ja paahdetuilla pinjansiemenillä.