Philadelphia cheesesteak – lihaisa juustoleipä amerikan malliin

Philadelphia cheesesteak – lihaisa juustoleipä amerikan malliin

Kokonaisaika: 0 min
Kypsennysaika: 0 min
Työaika: 0 min

Valmistusohje

  • *recipe: Kuori ja suikaloi makea sipuli ohuelti veitsellä. Sulata puolet voista pannulla ja lisää sipulit ja ruskea sokeri. Paista sipuleita keskilämmöllä kunnes sipulit ovat karamelisoituneet. Mausta suolalla. Viipaloi provolone juusto ohueksi siivuiksi.

    \n\nLämmitä uuni 200c asteiseksi.

    \n\nLeikkaa patongin viiteen osaan, puolita ja voitele pinnat lopulla voilla. Kuumenna paistinpannu ja paahda leipiin kaunis kullanruskea väri. Levitä leipien päälle karamelisoitua sipulia. Levitä lihat sipulin päälle ja mausta pinta suolalla ja pippurilla. Peitä juustoviipaleilla. Lämmitä leipiä uunissa kunnes juusto on sulanut. \nHienonna ruohosipuli veitsellä. Viimeistele leivät pirskottelemalla päälle tabascoa maun mukaan. Ripottele päälle vielä kapriksia ja hienonnettua ruohosipulia.
  • Kuori ja suikaloi sipulit ohueksi veitsellä, sulata puolet voista pannulla ja lisää sipulit sekä ruskea sokeri. Paista keskilämmöllä kunnes sipulit ovat karamellisoituneet, mausta suolalla.
  • Viipaloi provolone juusto ohuiksi siivuiksi. Lämmitä uuni 200°C. Leikkaa patonki viiteen osaan, puolita ja voitele pinnat lopulla voilla. Kuumenna paistinpannu ja paahda leipiin kaunis kullanruskea väri.
  • Levitä leipien päälle karamellisoitua sipulia, levitä lihat sipulin päälle ja mausta suolalla sekä pippurilla. Peitä juustoviipaleilla.
  • Lämmitä leipiä uunissa kunnes juusto on sulanut, hienonna ruohosipuli veitsellä ja ripottele päälle kapriksia, tilkka tabascoa sekä hienonnettu ruohosipuli.

Kokeile reseptejä

Tule asiakkaaksi