Paistileikettä À la Lyonnaise, kalkkunanpaistia ja rakuunakermakastiketta
Kokonaisaika: 0 min
Kypsennysaika: 0 min
Työaika: 0 min
Valmistusohje
- Mausta leikkeet suolalla ja mustapippurilla. Ruskista öljy-voiseoksessa ja nosta GN-vuokaan.
- Kuullota sipulit pehmeiksi ja lisää joukkoon pomodorotahna, tomaattimurska sekä laakerinlehdet. Lisää punaviinietikka ja anna kiehua kunnes etikka on lähes kokonaan haihtunut.
- Lisää kanaliemi ja creme fraiche, kiehauta ja suurusta tarvittaessa. Lisää lopuksi hienonnettu rakuuna.
- Kaada kastike paistileikkeiden päälle GN-vuokaan ja loppukypsennä yhdistelmäpaistolla kunnes lihan sisälämpötila on vähintään +70°C.
- Tarjoile paistettujen perunoiden sekä viinietikalla maustetun salaatin kanssa.