Paahdettua possua, kermajuustoa ja pistaasia

Paahdettua possua, kermajuustoa ja pistaasia

Kokonaisaika: 0 min
Kypsennysaika: 0 min
Työaika: 0 min

Valmistusohje

Paahdettu possu

  • Poista porsaansisäfileestä kalvot. Leikkaa viilto porsaanfileen päälle.

  • Paista filee kauniin kullanruskeaksi ja laita uunivuokaan. Laita paistomittari fileeseen ja paista uunissa + 150 °C kunnes sisälämpötila on + 65 °C. Anna vetäytyä. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Poista langat ja viipaloi.

  • Tarjoa paahdettujen naattiporkkanoiden kanssa.

Täyte

  • Laita kaikki ainekset kutteriin ja aja hienoksi. Täytä porsaanfileen viiltokohta pistaasitäytteellä ja sido filee lopuksi paistilangalla.

Tällä tuotteella onnistut

Kokeile reseptejä

Tule asiakkaaksi