Paahdettua kananpoikaa, harissaa ja kikherneitä

Paahdettua kananpoikaa, harissaa ja kikherneitä

Kokonaisaika: 0 min
Kypsennysaika: 0 min
Työaika: 0 min

Valmistusohje

  • Sekoita mausteet ja oliiviöljy tahnaksi. Pöyräytä reisipalat mausteseoksessa ja laita uunivuokaan.
  • Valuta kikherneet ja sekoita harissatahnan sekä tomaattilohkojen kanssa. Annostele seos uunivuokaan broileripalojen päälle.
  • Lisää kanaliemi ja kuumenna ruoka yhdistelmäuunissa 165°C kunnes pinta ruskistuu ja ruuan sisälämpötila on 70°C.

Dippikastike

  • Valmista dippikastike sekoittamalla fetajuusto, hienonnettu jalapeno ja kermaviili tasaiseksi kreemiksi.

Kokeile reseptejä

Tule asiakkaaksi