Oklahoma Onion Pork Smash Burger

Oklahoma Onion Pork Smash Burger

Kokonaisaika: 0 min
Kypsennysaika: 0 min
Työaika: 0 min

Valmistusohje

Timjamimajoneesi

  • Mittaa kaikki ainekste kapeaan ja korkeaan astiaan ja emulgoi majoneesi sauvasekoittimella. Maista ja mausta tarvittaessa.

  • Pyöritä kasslerista noin 100g palloja. Leikkaa keltasipuli ohuiksi renkaiksi. Laita possupallot parilalle ja reilusti sipulirenkaita jokaisen pallon päälle. Paina ne ohuiksi burgeriprässillä tai lastalla. Pihvin ja prässin väliin kannattaa laittaa leivinpaperia estämään pihvin tarttuminen työvälineisiin.
  • Mausta suolalla ja käännä pihvit ympäri, mausta toinenkin puoli suolalla ja laita juustosiivu jokaisen pihvin päälle ja anna sulaa.
  • Paista osterivinokkaat reilussa voissa ja mausta suolalla, mustapippurilla, sitruunankuorella ja -mehulla. Leikkaa suolaheinä ohuiksi suikaleiksi.
  • Paahda sämpylät ja laita leikkauspinnoille timjamimajoneesia, nosta pohjan päälle pihvi ja pihvin päälle paistetut osterivinokkaat. Laita silputtu suolaheinä osterivinokaspaistoksen päälle ja nosta sämpylän hattu paikalleen.

Tällä tuotteella onnistut

Kokeile reseptejä

Tule asiakkaaksi