

Oklahoma Onion Pork Smash Burger
Kokonaisaika: 0 min
Kypsennysaika: 0 min
Työaika: 0 min
Valmistusohje
Timjamimajoneesi
-
Mittaa kaikki ainekset kapeaan ja korkeaan astiaan ja surauta majoneesiksi sauvasekoittimella. Maista ja mausta tarvittaessa.
-
Jauha liha karkealla terällä ja pyöritä noin 100g palloiksi. Leikkaa keltasipuli ohuiksi renkaiksi. Laita possupallot parilalle ja reilusti sipulirenkaita jokaisen pallon päälle. Paina ne ohuiksi burgeriprässillä tai lastalla. Pihvin ja prässin väliin kannattaa laittaa leivinpaperia estämään pihvin tarttuminen työvälineisiin.
- Mausta suolalla ja käännä pihvit ympäri, mausta toinenkin puoli suolalla ja laita juustosiivu jokaisen pihvin päälle ja anna sulaa.
- Paista osterivinokkaat reilussa voissa ja mausta suolalla, mustapippurilla, sitruunankuorella ja -mehulla. Leikkaa suolaheinä ohuiksi suikaleiksi.
- Paahda sämpylät ja laita leikkauspinnoille timjamimajoneesia, nosta pohjan päälle pihvi ja pihvin päälle paistetut osterivinokkaat. Laita silputtu suolaheinä osterivinokaspaistoksen päälle ja nosta sämpylän hattu paikalleen.