Naudan paahtopaistia ja piparjuurikastike

Naudan paahtopaistia ja piparjuurikastike

Kokonaisaika: 0 min
Kypsennysaika: 0 min
Työaika: 0 min

Valmistusohje

Piparjuurikastike

  • Kuullota salottisipuli voissa. Lisää omenaviinietikka ja anna kiehua kasaan.

  • Lisää paistoliemi ja hauduta hetki.

  • Lisää sinappi ja kuohukerma. Mausta piparjuurella ja mustapippurilla. Lisää tarvittaessa suolaa. Koristele ruohosipulirenkailla.

Paahtopaisti

  • Mausta paahtopaisti suolalla ja pippurilla. Paista paahtopaisti kauniin väriseksi pannulla timjamin ja vaahtoavan voin kanssa. Lisää punasipulilohkot. Laita paisti ja punasipulilohkot uunivuokaan.

  • Kypsennä paistia uunissa + 130 °C, kunnes sen sisälämpötila on + 54 °C. Anna paistin levätä hetki ennen viipalointia.

  • Tarjoile viipaloitu paahtopaisti piparjuurikastikkeen kanssa.

Lisäke

  • Kuumenna muusi. Mausta ruskistetulla voilla ja tarvittaessa suolalla. Koristele paahdetulla sipulilla ja ruohosipulirenkailla.

Tällä tuotteella onnistut

Kokeile reseptejä

Tule asiakkaaksi