Nantuakastike
Kokonaisaika: 0 min
Kypsennysaika: 0 min
Työaika: 0 min
Valmistusohje
-
Valmista vaalea roux. Sulata voi kattilassa, lisää joukkoon vehnäjauho ja freesaa matalalla lämmöllä 5 minuuttia.
-
Lämmitä kanaliemi ja tomaattipyre erillisessä kattilassa. Kaada ja sekoita lämmin liemi rouxin joukkoon jatkuvasti vispilällä sekoittaen. Kiehauta kastike ja keitä matalalla lämmöllä 5-10 minuuttia pohjan kautta sekoittaen.
-
Lisää joukkoon kuohukerma, rapuvoi, konjakki, suola, ja mausteet. Sekoita.
-
Tarjoile kastike lämpimänä.
Rapuvoi
-
Yhdistä raaka-aineet pakissa.
-
Paahda 45 minuuttia 160 °C uunissa.
-
Jäähdytä käsiteltäväksi, paseeraa perunamyllyn läpi ja siivilöi.