Nantuakastike

Nantuakastike

Kokonaisaika: 0 min
Kypsennysaika: 0 min
Työaika: 0 min

Valmistusohje

  • Valmista vaalea roux. Sulata voi kattilassa, lisää joukkoon vehnäjauho ja freesaa matalalla lämmöllä 5 minuuttia.

  • Lämmitä kanaliemi ja tomaattipyre erillisessä kattilassa. Kaada ja sekoita lämmin liemi rouxin joukkoon jatkuvasti vispilällä sekoittaen. Kiehauta kastike ja keitä matalalla lämmöllä 5-10 minuuttia pohjan kautta sekoittaen.

  • Lisää joukkoon kuohukerma, rapuvoi, konjakki, suola, ja mausteet. Sekoita.

  • Tarjoile kastike lämpimänä.

Rapuvoi

  • Yhdistä raaka-aineet pakissa.

  • Paahda 45 minuuttia 160 °C uunissa.

  • Jäähdytä käsiteltäväksi, paseeraa perunamyllyn läpi ja siivilöi.

Kokeile reseptejä

Tule asiakkaaksi