

Maissipaneroitu viljaporsaan ulkofilee, bearnaisekastike ja grillitomaattia
Kokonaisaika: 0 min
Kypsennysaika: 0 min
Työaika: 0 min
Valmistusohje
Grillitomaatti
- Halkaise tomaatit kahteen osaan ja aseta ne uunipellille leikkauspinta ylöspäin, ripottele pinnalle hienonnettua rakuunaa, suolaa ja mustapippuria.
- Ripottele pintaan lopuksi raastettua juustoa ja paahda 225°C uunissa grillivastuksen alla noin 8-10 minuuttia tai kunnes pinta on kauniisti paistunut.
Bearnaisekastike
- Lisää kattilaan sipuli, vesi, valkoviinietikka, sokeri sekä valkopippuri ja anna kiehua noin 5 minuuttia. Siivilöi liemi kulhoon.
- Laita vettä kiehumaan ja liemikulho sen päälle, lisää keltuaiset ja vatkaa vispilällä voimakkaasti kunnes kastike sakenee.
- Lisää lopuksi paloiteltu voi ja sekoita joukkoon. Mausta kuivatulla rakuunalla.
- Leikkaa 1,5cm paksuinen possun ulkofilepihvi ja nuiji se ohueksi leikkeeksi. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
- Tarjoile rapeat possunleikkeet grillitomaattien ja bearnaisekastikkeen kanssa.
Panerointi
- Leivitä vehnäjauhoissa, kananmunassa ja lopuksi maissihiutaleissa. Paista leikkeitä noin voi-rypsiöljyseoksessa noin 2 minuuttia per puoli, kunnes possu on kypsää ja pinta on rapea.