Kurpitsarisotto raakamakkarasta

Kurpitsarisotto raakamakkarasta

Kokonaisaika: 0 min
Kypsennysaika: 0 min
Työaika: 0 min

Valmistusohje

  • Vedä makkaroihin viilto päästä päähän terävällä veitsellä ja poista suoli. Nypi makkarat pieniksi paloiksi. Hienonna sipulit.

  • Freesaa sipulikuutioita muutama minuutti, kunnes ne alkavat pehmenemään. Lisää pannulle chilihiutaleet sekä kurpitsakuutiot ja freesaa hetki. Lisää mukaan risottoriisi ja jatka freesaamista pari minuuttia koko ajan sekoitellen. Lisää riisin joukkoon valkoviini ja kiehauta. Kun viini on lähes kokonaan imeytynyt riisiin, aloita lisäämään mukaan kanalientä kauhallinen kerrallaan Sekoittele koko ajan. Jatka kypsentämistä noin 20 minuuttia tai kunnes riisi on al dente. Sekoita mukaan raastettu parmesaani ja voi. Aseta risoton päälle kansi.

  • Kuumenna paistinpannu kuumaksi ja paista makkarapalat ja rosmariini tilkassa oliiviöljyä kauniin paahteisen värisiksi. Lisää pannulle kevyesti morttelissa murskatut fenkolinsiemenet ja tuore pinaatti. Sekoita ricotta ja makkarat risoton joukkoon ja tarjoa.

Tällä tuotteella onnistut

Kokeile reseptejä

Tule asiakkaaksi