Korealainen Ssäm-party grillatusta possun kyljestä

Korealainen Ssäm-party grillatusta possun kyljestä

Kokonaisaika: 0 min
Kypsennysaika: 0 min
Työaika: 0 min

Valmistusohje

  • Pyyhi possunkylki kuivaksi ja sekoita suola sekä sokeri toisiinsa. Hiero lihan pintaan kauttaaltaan ja anna maustua jääkaapissa 6 tuntia.

  • Laita uuni kuumenemaan 210 °C. Pese suola-sokeri -seos pois possun pinnasta ja kuivaa liha. Kypsennä possunkylkeä 1/1 gn vuoassa leivinpaperin päällä uunissa 35 min. Laske uunin lämpötila 110 °C ja kypsennä lihaa vielä 55 min.  

  • Leikkaa possunkylki ohuiksi siivuiksi ja grillaa pinnat. Kasaa annos salaatin- ja shisolehtien päälle kastikkeiden ja pikkelöityjen kauden kasvisten/hedelmien kanssa.  

Kochujang chilikastike

  • Sekoita ainekset kulhossa ja laita kylmään.  

Misomajoneesi

  • Sekoita ainekset kulhossa ja laita kylmään.

Pikkelöidyt kauden kasvikset ja hedelmät

  • Kiehauta vesi ja lisää etikka, sokeri ja suola. Jäähdytä seos kylmässä.  

  • Leikkaa retiisit 2 x 6 cm paloiksi ja persimonit ohuiksi siivuiksi. Anna maustua pikkeliemessä kylmässä vähintään 30 min.

Huom!

  • Ylijääneestä possun kyljestä voi valmistaa vaikka seuraavan päivän pastakastikkeen tai curryn.  

Tule asiakkaaksi