Klassinen pippuripihvi

Klassinen pippuripihvi

Kokonaisaika: 0 min
Kypsennysaika: 0 min
Työaika: 0 min

Valmistusohje

Kermainen pippurikastike

  • Murskaa pippurit morttelissa, laita pippurimurska kattilaan ja kuullota voissa pari minuuttia. Lisää joukkoon sinappi sekä konjakki ja possauta alkoholí pois. Lisää lihaliemi ja kerma.
  • Hauduta reilulla lämmöllä noin 10-15 minuuttia, kunnes kastike alkaa saostua, mausta suolalla.

Klassinen pippuripihvi

  • Leikkaa sisäfilee pihveiksi ja muotoile käsin tarvittaessa, mausta suolalla sekä pippurilla ja paista voi-öljyseoksessa nätti väri molemmin puolin. Loppukypsennä pihvit tarvittaessa uunissa haluttuun kypsyyteen ja anna niiden vetäytyä noin 15 minuuttia.

Tällä tuotteella onnistut

Kokeile reseptejä

Tule asiakkaaksi