Kimchi Quesadillat
Kokonaisaika: 0 min
Kypsennysaika: 0 min
Työaika: 0 min
Valmistusohje
- Ripottele puolet juustosta 10 tortillaletulle ja annostele liha tasaisesti juuston päälle. Lisää kimchi ja revitty shiso, ripottele loppu juustosta päälle ja paina toiset tortillaletut päälimmäiseksi.
- Paista pannulla 1-2 minuuttia per puoli, niin että juusto sulaa ja liha kuumenee.
- Leikkaa quesadillat neljään osaan ja tarjoile inkiväärikurkkujen kanssa.
Inkiväärikurkut
- Sekoita keskenään etikka, suola, sokeri, inkivääri ja chili. Kuori kurkku, leikkaa ohuiksi viipaleiksi ja sekoita viipaleet liemeen.
- Anna maustua 15 minuuttia välillä sekoittaen, siivilöi liemi pois ja sekoita joukkoon korianteria.