

Kesäkurpitsapiiras vegepihvillä
Kokonaisaika: 0 min
Kypsennysaika: 20 min
Työaika: 45 min
Valmistusohje
Piiraan kokoaminen
-
Sulata voi- tai lehtitaikinalevy jääkaapissa. Leikkaa taikinalevy 20 (4x5) suorakaiteen muotoiseen palaan. Puolita kasvispihvit ja paina puolikas pihvi tiiviisti kiinni voitaikinapalan pintaan.
-
Mausta kesäkurpitsaviipaleet suolalla, mustapippurilla ja timjamilla. Sekoita joukkoon oliiviöljy.
Asettele kesäkurpitsaviipaleet kohmeisten kasvispihvien päälle.
Paista yhdistelmäuunissa 18-20min, +220 asteessa, kunnes voitaikina on rapean lehtevää ja kesäkurpitsat ovat kauniisti paahtuneet.
Viimeistely
-
Mausta rucola ja semikuivatut tomaatit vinegretillä ja nosta lämpimien piiraiden pinnalle.