Kesäkurpitsapiiras vegepihvillä

Kesäkurpitsapiiras vegepihvillä

Kokonaisaika: 0 min
Kypsennysaika: 20 min
Työaika: 45 min

Valmistusohje

Piiraan kokoaminen

  • Sulata voi- tai lehtitaikinalevy jääkaapissa. Leikkaa taikinalevy 20 (4x5) suorakaiteen muotoiseen palaan. Puolita kasvispihvit ja paina puolikas pihvi tiiviisti kiinni voitaikinapalan pintaan.

     

  • Mausta kesäkurpitsaviipaleet suolalla, mustapippurilla ja timjamilla. Sekoita joukkoon oliiviöljy.

    Asettele kesäkurpitsaviipaleet kohmeisten kasvispihvien päälle. 

    Paista yhdistelmäuunissa 18-20min, +220 asteessa, kunnes voitaikina on rapean lehtevää ja kesäkurpitsat ovat kauniisti paahtuneet.

Viimeistely

  • Mausta rucola ja semikuivatut tomaatit vinegretillä ja nosta lämpimien piiraiden pinnalle.

Tällä tuotteella onnistut

Tule asiakkaaksi