Kanakerma
Kokonaisaika: 0 min
Kypsennysaika: 0 min
Työaika: 0 min
Valmistusohje
-
Mittaa ensimmäisen vaiheen ainekset kattilaan ja keitä kunnes jäljellä on noin puolet alkuperäisestä nesteen määrästä. Poista laakerinlehti, soseuta ainekset tehosekoittimessa ja siivilöi kastikkeeksi.
-
Lisää kastikkeen joukkoon kerma ja keitä kunnes rakenne saostuu.
-
Viimeistele voilla, etikalla ja mausta suolalla sekä mustapippurilla.
Maustamisvaihtoehtoja
-
5 dl yrttiöljyä / litra kastiketta, sekoita pisaroiksi.
-
100 g grillattua kanannahkaa / litra kastiketta – aja sileäksi tehosekoittimessa,
-
50 g ruskistettua voita / litra kastiketta – aja sileäksi tehosekoittimessa.
-
0.5 dl kiehautettua sherryviinietikkaa / litra kastiketta - aja sileäksi tehosekoittimessa.
-
100 g tomaatticoncase + oliiviöljyä + tuoreita yrttejä.