Kanakerma

Kanakerma

Kokonaisaika: 0 min
Kypsennysaika: 0 min
Työaika: 0 min

Valmistusohje

  • Mittaa ensimmäisen vaiheen ainekset kattilaan ja keitä kunnes jäljellä on noin puolet alkuperäisestä nesteen määrästä. Poista laakerinlehti, soseuta ainekset tehosekoittimessa ja siivilöi kastikkeeksi.

  • Lisää kastikkeen joukkoon kerma ja keitä kunnes rakenne saostuu.

  • Viimeistele voilla, etikalla ja mausta suolalla sekä mustapippurilla.

Maustamisvaihtoehtoja

  • 5 dl yrttiöljyä / litra kastiketta, sekoita pisaroiksi.

  • 100 g grillattua kanannahkaa / litra kastiketta – aja sileäksi tehosekoittimessa,

  • 50 g ruskistettua voita / litra kastiketta – aja sileäksi tehosekoittimessa.

  • 0.5 dl kiehautettua sherryviinietikkaa / litra kastiketta -  aja sileäksi tehosekoittimessa.

  • 100 g tomaatticoncase + oliiviöljyä + tuoreita yrttejä.

Kokeile reseptejä

Tule asiakkaaksi