Kana Banh Mi

Kana Banh Mi

Kokonaisaika: 0 min
Kypsennysaika: 0 min
Työaika: 0 min

Valmistusohje

  • Laita broilerit GN-vuokaan ja kuumenna uunissa 180°C jäisenä 12-15 minuuttia tai sulatettuna 8-10 minuuttia.
  • Leikkaa patongit pituussuunnassa puoliksi ja grillaa leikkauspinnoiltaan rapeiksi.
  • Levitä pinnoille ensin majoneesia ja päällystä alapuoli HK Maksamakkaralla, parinoidulla porkkanaraasteella ja kurkkusuikaleilla.
  • Lisää yrtit ja rapeat broileripalat, leikkaa patongit kahteen osaan ja asettele tarjolle.

Marinoidut porkkanat

  • Sekoita porkkanasuikaleet, suola, sokeri ja etikka keskenään. Anna maustua kylmässä pari tuntia.

Sriracha-majoneesi

  • Yhdistä kaikki ainekset keskenään ja anna maustua kylmässä.

Kokeile reseptejä

Tule asiakkaaksi