

Jogurtti-timjamibroileria (kylmävalmistus)
Kokonaisaika: 0 min
Kypsennysaika: 0 min
Työaika: 0 min
Valmistusohje
- Laita broilerit GN-vuokaan. Mittaa kylmäliukoinen tärkkelys sekoitusastiaan ja lisää joukkoon jogurtti, sekä pakkauksen paistoliemi. Sekoita kunnes tärkkelys on täysin liuennut.
- Lisää joukkoon loput kastikkeen ainekset. Kaada kastike lihojen päälle, peitä kannella ja siirrä kylmäsäilytykseen.
- Kastike säilyy kylmässä +4°C-+6°C max 48 tuntia. +2°-+4°C max 72 tuntia.
- Kuumenna liha kastikkeessa yhdistelmäuunissa 140°C (20% höyry) kunnes sisälämpötila on omavalvonnan mukainen.
- Ruskista pinta nopeasti kuivapaistolla ja viimeistele tuoreilla yrteillä.