Jauhelihapihvit ja pekoni-kantarellikastike

Jauhelihapihvit ja pekoni-kantarellikastike

Kokonaisaika: 0 min
Kypsennysaika: 0 min
Työaika: 0 min

Valmistusohje

Pekoni-kanttarellikastike

  • Suikaloi HK Amerikan Pekoni ja ruskista, lisää sipulikuutiot ja hauduta pehmeiksi. Lisää kanttarellit, herkkusienet sekä vesi, lihaliemijauhe ja mausteet.
  • Suurusta vehnäjauhoilla ja anna hautua noin 10 minuuttia, lopuksi lisää valkoviini sekä kerma ja kiehauta. Tarkista maku ja mausta tarvittaessa.

Jauhelihapihvit

  • Kypsennä sulatetut jauhelihapihvit uunin yhdistelmätoiminnolla 170°C noin 10-15 minuuttia.

  • Tarjoa jauhelihapihvien sekä kastikkeen lisäkkeenä keitettyjä perunoita ja raikasta salaattia.

Kokeile reseptejä

Tule asiakkaaksi