Jauhelihamoussaka
Kokonaisaika: 0 min
Kypsennysaika: 0 min
Työaika: 0 min
Valmistusohje
Valkokastike
- Sulata margariini. Lisää joukkoon vehnäjauhot ja kiehuta kevyesti.
- Lisää maito ja sulatejuusto, kuumenna kiehuvaksi koko ajan sekoittaen. Anna hautua noin 10 minuuttia.
- Ruskista jauheliha ja lisää joukkoon sipuli sekä tomaattimurska ja mausta. Hauduta noin 10-15 minuuttia.
- Huuhtele munakoisot ja leikkaa noin 1 cm paksuisiksi viipaleiksi. Lado voideltuihin GN-vuokiin kerroksittain peruna- ja/tai munakoisoviipaleita ja jauhelihaseosta.
- Kaada valkokastike vuoan päälle ja ripottele pinnalle juustoraastetta. Kypsennä yhdistelmätoiminnolla 150°C noin 1 tunti. Huomioi että perunan kypsymisaika on pidempi kuin munakoison ja kesäkurpitsan.