Gulassipata & punajuuri-sipulipikkelsi

Gulassipata & punajuuri-sipulipikkelsi

Kokonaisaika: 0 min
Kypsennysaika: 0 min
Työaika: 0 min

Valmistusohje

  • Leikkaa paistipalat noin sentin paksuisiksi viipaleiksi, mausta suolalla ja mustapippurilla sekä pyöräytä vehnäjauhoissa. Ruskista lihat rasvassa ja nosta sivuun.
  • Kuullota sipulit sekä paprikat samassa rasvassa, lisää joukkoon tomaatit, lihat, mausteet sekä liemi. Anna hautua noin 90 minuuttia miedolla lämmöllä.

Punajuuri-sipulipikkelssi

  • Mittaa mausteliemen ainekset kattilaan ja kuumenna kiehuvaksi. Yhdistä punajuuri- ja sipulisuikaleet säilytysastiaan ja kaada päälle kuuma mausteliemi.
  • Anna maustua vähintään 24 tuntia ja tarjoile lihapadan lisukkeena.

Tällä tuotteella onnistut

Kokeile reseptejä

Tule asiakkaaksi