![HK Naudan paistisuikale (NE) (1979)](/globalassets/emmi/food-service/horeca-tuotteet/horeca-lihat/1979-hk-naudan-paistisuikale-ne-20200325200724.jpg?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Gulassikeitto](/globalassets/foodservice-fi/frontpage/hk_foodservice_placeholder_1000x667.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Gulassikeitto
Kokonaisaika: 0 min
Kypsennysaika: 0 min
Työaika: 0 min
Valmistusohje
- Ruskista lihasuikaleet. Freesaa sipuli ja valkosipulimurska padassa, lisää joukkoon ruskistettu liha, jauhot sekä mausteet. Lisää puolet lihaliemestä ja hauduta kannen alla kunnes liha alkaa olla mureaa.
- Lisää perunakuutiot ja loput lihaliemestä. Hauduta kunnes perunat on kypsiä. Lisää lopuksi paprikat sekä tomaattimurska ja kiehauta.
- Tarkista maku ja tarjoile lisäkkeenä smetanaa.