Grillikana-kaurajyväsalaatti ja paahdettua parsakaalia

Grillikana-kaurajyväsalaatti ja paahdettua parsakaalia

Kokonaisaika: 0 min
Kypsennysaika: 0 min
Työaika: 0 min

Valmistusohje

  • Sulata broilerikuutiot, parhaan tuloksen saat sulattamalla suikaleet yön yli kylmiölämpötilassa (+2°C-4°C).
  • Laita tomaatit GN-pellille, mausta oliiviöljyllä, suolalla ja mustapippurilla. Paahda kuumassa uunissa 180°C noin 10 minuuttia ja jäähdytä.
  • Mausta punasipulisuikaleet etikalla, sokerilla ja suolalla. Anna maustua kylmässä vähintään tunnin ajan.
  • Raasta parsakaali karkeaksi rouheeksi ja kokoa salaatti aineksista.

Kokeile reseptejä

Tule asiakkaaksi