Grillattu naudan flat iron steak, salsa verdeä ja "vihreää salaattia ja parmesaanijuustoa & parmesan"

Grillattu naudan flat iron steak, salsa verdeä ja "vihreää salaattia ja parmesaanijuustoa & parmesan"

Kokonaisaika: 0 min
Kypsennysaika: 0 min
Työaika: 0 min

Valmistusohje

  • Mausta liha reilusti suolalla ja mustapippurilla. Sivele pinta ohuelti öljyllä ja grillaa pinta. Flat Iron -pihvi on parhaimmillaan mediumina, kun lihan tavoitesisälämpötila on +52°C-54°C. Anna lihan vetäytyä ennen leikkaamista.
  • Hienonna yrtit ja laita ne kulhoon. Raasta joukkoon valkosipuli ja limen kuoret. Sekoita mukaan limen mehu, oliiviöljy sekä suolaa ja rouhittua mustapippuria. Aja karkeaksi silpuksi tehosekoittimessa. Tarkista maku ja anna tekeytyä hetki kylmässä.
  • Tarjoa lisäkkeeksi sinappivinegretillä maustettu salaatti ja raasta päälle reilusti parmesaanijuustoa.

Kokeile reseptejä

Tule asiakkaaksi