Grillattu naudan flat iron steak ja chorizo-etanoita

Grillattu naudan flat iron steak ja chorizo-etanoita

Kokonaisaika: 0 min
Kypsennysaika: 0 min
Työaika: 0 min

Valmistusohje

  • Mausta liha reilusti suolalla ja mustapippurilla. Sivele pinta ohuelti öljyllä ja grillaa pinta. Flat Iron -pihvi on parhaimmillaan mediumina, kun lihan tavoitesisälämpötila on +52°C-54°C. Anna lihan vetäytyä ennen leikkaamista.
  • Ruskista murennettu makkara ja sipulit oliiviöljyssä. Lisää joukkoon sherryviinietikka ja kiehauta kokoon. Lisää kanaliemi sekä kerma, hauduta kunnes neste saostuu hieman.
  • Lisää joukkoon huuhdellut etanat ja sitruunamehu. Viimeistele silputuilla yrteillä.

Kokeile reseptejä

Tule asiakkaaksi