Creme Ninon ja inkivääri-possua
Kokonaisaika: 0 min
Kypsennysaika: 0 min
Työaika: 0 min
Valmistusohje
Tuorehernekeitto
- Kuullota sipulit voissa, lisää valkoviini ja kasvisliemi. Keitä miedolla lämmöllä noin 20 minuuttia. Kaada kiehuva liemi jäisten herneiden päälle ja soseuta tasaiseksi tehosekoittimessa.
- Vatkaa kuohukerma ja wasabitahna kevyeksi vaahdoksi. Siivilöi hernekeitto kattilaan ja lisää kevyesti vatkattu kerma. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
Porsaankylki ja inkivääriglaze
- Laita muut ainekset paitsi porsaankylki kattilaan ja keitä kunnes nesteestä on noin puolet jäljellä.
- Leikkaa porsaankyljestä noin 40g kuutoita ja penslaa ne kauttaaltaan inkivääriglazella. Paahda kylkipaloja 210°C noin 10 minuuttia.
- Tarjoile keitto paahdetun porsaankyljen ja suikaloidun omenan kanssa.