Creme Ninon ja inkivääri-possua

Creme Ninon ja inkivääri-possua

Kokonaisaika: 0 min
Kypsennysaika: 0 min
Työaika: 0 min

Valmistusohje

Tuorehernekeitto

  • Kuullota sipulit voissa, lisää valkoviini ja kasvisliemi. Keitä miedolla lämmöllä noin 20 minuuttia. Kaada kiehuva liemi jäisten herneiden päälle ja soseuta tasaiseksi tehosekoittimessa.
  • Vatkaa kuohukerma ja wasabitahna kevyeksi vaahdoksi. Siivilöi hernekeitto kattilaan ja lisää kevyesti vatkattu kerma. Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Porsaankylki ja inkivääriglaze

  • Laita muut ainekset paitsi porsaankylki kattilaan ja keitä kunnes nesteestä on noin puolet jäljellä.

  • Leikkaa porsaankyljestä noin 40g kuutoita ja penslaa ne kauttaaltaan inkivääriglazella. Paahda kylkipaloja 210°C noin 10 minuuttia.
  • Tarjoile keitto paahdetun porsaankyljen ja suikaloidun omenan kanssa.

Tällä tuotteella onnistut

Kokeile reseptejä

Tule asiakkaaksi