Coney Island hot dog – kuuma koira mausteisella jauhelihakastikkeella
Kokonaisaika: 0 min
Kypsennysaika: 0 min
Työaika: 0 min
Valmistusohje
Jauhelihakastike
- Hienonna sipuli kuutioiksi, lämmitä paistinpannu ja lisää voi. Ruskista sipulit ja jauheliha voissa, lisää joukkoon kuivamausteet ja paista vielä hetki. Raasta valkosipuli, lisää ketsuppi, valkosipuli sekä vesi.
- Hauduta miedolla lämmöllä noin puoli tuntia tai kunnes kastike suurustuu, tarkista maku ja mausta tarvittaessa. Ohenna halutessasi tilkalla vettä.
- Lämmitä uuni 180°C. Hienonna sipuli kuutioiksi ja keitä kattilassa puoli litraa vettä. Lämmitä hot dog-sämpylät uunissa ja nakit vedessä noin 2-3minuuttia.
- Avaa sämpylät, täytä nakilla ja peitä nakki jauhelihakastikkeella. Pursota päälle keltaista sinappia ja viimeistele sipulikuutioilla.