Porsaan ribsit, gochujang-kastiketta

Porsaan ribsit, gochujang-kastiketta

Kokonaisaika: 0 min
Kypsennysaika: 0 min
Työaika: 0 min

Valmistusohje

  • Irrota kyljysrivien sisäpinnalta luiden päällä oleva kalvo ja leikkaa annospaloiksi luiden mukaan.

  • Valmista marinointiliemi sekoittamalla ainekset keskenään. Laita ribsit liemeen neljäksi tunniksi.

Ribsien kastike

  • Yhdistä kastikkeen ainekset ja hauduta miedolla lämmöllä ja suurusta.

  • Valuta ribsit ja jauhota ne perunajauhoissa ja friteeraa 180 asteissa öljyssä 4 minuuttia. Kääntele kuuma kastike kulhossa ribsien pintaan.

  • Leikkaa ribsien päälle kevätsipulia ja tuoretta chiliä.

Tällä tuotteella onnistut

Kokeile reseptejä

Tule asiakkaaksi