Valmistus
Yhdistelmäpaisto 135 °C n. 20 minuuttia.
Tuotetiedot
Tuotetiedot
Ainesosat
suomalainen broilerin nahallinen ja luullinen rintaleike (90 %), vesi, jodioitu suola, kasvikuitu (psyllium, herne).
Pakkauskoko
Myyntierä n. 4 kg/ vuoka, vähintään 14 kpl
Yksikköpaino 220-290 g
Säilytys
+ 4 °C (max + 6 °C)
Ravintosisältö
Ravintosisältö
| Energia | 457 kJ / 109 Kcal |
|---|---|
| Rasva | 3.6 g |
| joista tyydyttyneitä | 1.1 g |
| Hiilihydraatit | 0 g |
| joista sokereita | 0 g |
| Proteiini | 19 g |
| Suola | 0.66 g |
| LISÄTIEDOT | |
| Lisätty suola | 0.50 g |
| Liha | 90 % |
Tekniset tiedot
Tekniset tiedot
| Tuotetunnus | 2261 |
|---|---|
| EAN | 2377226100004 |
| Myyntierän EAN -koodi | 6407720122618 |
| Lihan alkuperämaa | FI |
| Tuotteen valmistusmaa | FI |
| Valo-tilauspalvelu | Kyllä |
Allergeenit, mausteet ja aromit
Allergeenit, mausteet ja aromit
Allergeenit
-
Mausteet ja aromit
-
Muut
Siipikarjanliha